Kerst_foto_landschap

Kerst arrangement

Een gezellige kerst voor jong en oud?
Niet alleen maar op de stoel zitten en eten?
Het kerst arrangement is bij uitstek geschikt
voor families en groepen.

Lekker eten, drinken en vermaak in de
verwarmde binnenlocatie, voor iedereen
plezier! Reserveer tijdig, want vol = vol!

Lees verder
Lchtfoto_Slider_westernboerderij

De Westernboerderij

Dé groepsspecialist van Gelderland!
Wij hebben meerdere sfeervolle ruimtes
om een feestje te geven of lekker te eten.
Uiteraard is overnachten ook mogelijk in
onze heuse tipi of retro caravan.

Lees verder
DSC_8976

Slapen in een Tipi

Uniek overnachten? Bij de
Westernboerderij kunt u overnachten in een
tipi al vanaf € 25,00 p.p.p.n.

Lees verder
Bruiloft_slider_westernboerderij

Sfeervolle paviljoen

Op zoek naar een leuke locatie
voor uw familie-, personeels- of
vriendenuitje? Dan bent u bij ons op het
juiste adres. Bijvoorbeeld een leuk
buitenfeest in onze sfeervolle paviljoen.

Lees verder

Reviews

Klik hier voor alle recensies via Facebook.

————————————————-

Super fijne locatie met hardwerkende mensen. Alles tot in de putjes verzorgd van muziek tot kampvuur! Geweldig genoten. Ze hebben zelfs voor 25 graden Celsius in oktober gezorgd. Het was gewoon geweldig! Ik heb jullie al een aantal keer aanbevolen! Succes met alles.

Mevrouw Dekker- Spaansen 14-10-2017

————————————————-

Beste Ilona,
Afgelopen zondag , 1 oktober, hebben wij tot ieders tevredenheid een heel leuk feestje bij jullie in de Westernboerderij mogen vieren. Graag willen wij ook het team achter deze geweldige organisatie bedanken. Wij zullen jullie met zekerheid binnen ons bedrijf aanbevelen.
Met vriendelijke groet,
Sabine Numan – Action (01-10-2017)

————————————————-

Beste medewerkers,
Wij willen nog even laten weten dat wij n top weekend hebben gehad met onze vriendenweekend bij jullie accommodatie!
Super geregeld allemaal, eten en drinken kei goed en super verzorgd!
Gave spellen en leuke scootertocht vanochtend (jammer van de regen:-).
Dankjewel voor de goede service en gastvrijheid!
Mvg
Cindy van Houtum (en vrienden ) uit Best! 30-09-017

————————————————-

Genoten van een geweldig teambuildingsuitje! Gastvrijheid was top, eten en drinken erg lekker! Aanrader :)

Hogeschool Arnhem en Nijmegen 26-09-2017

————————————————-

Onlangs geweest met kameradengroep, super gezellig en enorm gastvrije en vriendelijke mensen en een super gastvrije eigenaar! Zeker voor herhaling vatbaar!

Wilfried Akkersdijk 30-09-2017

————————————————-

Onwijs leuke dag gehad met mijn collega’s op advies van een vriendin die hier ook is geweest. Alles klopte en was perfect geregeld. Een aanrader, top locatie.

Ministerie van Defensie 27-09-2017

————————————————-

Hallo Ilona,

Onze vriendengroep heeft afgelopen zaterdag genoten van het dag arrangement populair programma!
De regen is gelukkig geen spelbreker geweest……
Quard rijden in de modder was gaaf om te doen! Het hoorde er helemaal bij.
Ook onze gastdame Amber heeft prima werk geleverd. Alles was tot in de puntjes geregeld.
Een dag om met voldoening op terug te kijken.

Vriendelijke groet,

Theo Bömer 09-09-2017

————————————————-

Afgelopen zondag 3 september hebben wij onze familiedag gehouden met in het totaal een mannetje of 56. We zijn erg goed ontvangen en begeleid tijdens de activiteiten. Ook de huifkar rit en de heerlijke BBQ waren geslaagd. Iedereen heeft zich erg goed vermaakt. Nogmaals super bedankt voor alles! Gr. Joost Dekkers

Joost Dekkers 03-09-2017

————————————————-

Wat een gastvrijheid! Vorige week met 6 kinderen genoten van expeditie tipitent feest. Jullie denken mee, zijn super Ontspannen en flexibel ondanks de drukte. Wij kunnen iedereen aanbevelen om met kinderen naar jullie toe te gaan: Binne en buitenspelen ! Kampvuur , speelfort , teveel om uit te kiezen. Dank jullie wel : 10+ , super prijs kwaliteit verhouding !

Mevrouw Guchte – 02-09-2017

————————————————-

Wij waren met 10 volwassenen en 3 kinderen. Wij hebben genoten, goede begeleiding en uitleg. Het eten was van zeer goede kwaliteit, ook voor mensen die een allergie hebben of vegetarisch zijn. Het personeel was vriendelijk, zorgzaam en behulpzaam. Voor kinderen is het geweldig de aandacht die ze krijgen en allerlei extra’s zoals op het laatst ponyrijden en ballonnen( vorm van dieren,bloemen etc). Voor volwassenen krijg je genoeg tijd om elkaar uit te dagen. Als je iets niet meer weet is er altijd iemand die het met humor nog een keer gaat uitleggen. Wij hebben genoten en zullen zeker vaker terug komen. Een pluim voor het personeel!! Bedankt, Katja Verbeet

Familie Verbeet – 05-06-2017

————————————————-

Hoi Ilona,

Ik wil, namens de hele afdeling, jullie een enorm compliment geven.
We hebben twee fantastische dagen gehad.
Alles was zeer goed geregeld. De westernspelen, het karten, quad rijden, countrygolf en de huifkartocht. Fantastisch.
Het ontbijt, lunch en de bbq was ook zeer goed verzorgd. Wij kwamen niets maar dan ook niets te kort.
En dan de overnachting wat een feest en sfeer was dat bij het kampvuur.

Het personeel was ook heel erg aardig. Niets was te gek.

Onze teambuilding is geslaagd mede dankzij jullie!!!

Dank jullie wel!!!!!!!!!!

Met vriendelijke groeten,

Monique Blok – Recherche Gouda

————————————————-

2 jaar geleden onze abraham verjaardag nu onze sarah verjaardag bij jullie naar volle tevredenheid gevierd. De locatie is zo perfect, de “jeugd” (17-21) is nog een poos buiten een balletje wezen trappen. Een ontspannen sfeer, heerlijke hapjes, dansvloer, genoeg zit en hangplekken. Wat heb je nog meer nodig? We hadden beiden keren ook nog het geluk dat het de terrasdeuren open konden. Heel hartelijk bedankt voor jullie goede zorgen! René en Monica

René en Monica van Hummel – 20-05-2017

————————————————-

De Westernboerderij a place to be! Goede en prettige contacten. Medewerkers die enthousiast zijn en zich weten in te leven in het gezelschap. Men denkt mee in oplossingen en niet in problemen. Dank voor het feit dat mede door jullie toedoen ons familieweekend zeer geslaagd is!

Familie Wiendels – 20-05-2017

————————————————-

Wij hebben met onze familie, mede dankzij het prachtige weer, een heel leuke en goed verzorgde dag bij de Westernboerderij doorgebracht. De begeleiding was top, het is een prachtige locatie in de natuur en ook bij slecht weer zijn er genoeg alternatieven. Kortom voor herhaling vatbaar!

Familie Baakman – 21-05-2017

————————————————-

We hebben een heerlijke familiedag gehad, met leuke spelletjes (voor ieder wat wils) en lekker eten en drinken. De lekkere zelf gebakken muffin bij de koffie ging er wel in. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Van de rit in de huifkar hebben we ontzettend genoten. Het was een geweldige dag.

Familie van der Meer 13-05-2017

————————————————-

Zeer gastvrij ontvangen bij de Westernboerderij. Aandacht voor ons kleine groepje. Bij vragen over/bij de spellen werd er meteen actie ondernomen. Zeker aan te bevelen als familie en/of gezinsuitje

De heer de Leeuw – 07-05-2017

————————————————-

We hebben een fantastische middag gehad met onze hele familie. De Westernboederij heeft al onze verwachtingen overtroffen: een eigen ruimte met muziek, onwijs leuke spellen, huifkartocht, ponyrijden voor de kleintjes en een heerlijk en zeer compleet buffet! Wij voelden ons zeer welkom en hebben een zeer ontspannen middag beleeft voor jong en oud! Voor wie twijfelt: doen!!!

Familie van Bruggen-van Loveren
23-04-2017

————————————————-

Beste allemaal,

Afgelopen zaterdag hebben we bij jullie feestelijke uren beleefd met onze kinderen. Dat was mede door jullie uitstekende zorg en begeleiding.
Met name dank aan Bryan die bijzondere goede en vriendelijke zorg heeft besteed aan onze dochter. Ook mijn echtgenote werd door hem op de quad de baan rondgereden wat haar veel plezier deed. Het eten en drinken was tot in de puntjes verzorgd goed van smaak en in meer dan voldoende mate aanwezig.

We kijken terug op een geslaagd feestje ter herinnering aan ons 55-jarig huwelijk.

Hartelijk dank allemaal voor jullie goede en vriendelijke zorgen.
Met vriendelijke groet,
Evert ten Hove 25-03-2017

————————————————-

Super leuke 1e kerstdag gehad met de familie. Heerlijk gegeten, leuke activiteiten en enthousiaste medewerkers. Voor herhaling vatbaar!!! Bedankt!

Familie Jonker 25-12-2016

————————————————-

Wat een fantastische locatie! Een goed verzorgd terrein met een nette camping, leuke activiteiten, heerlijk eten en niet te vergeten: vriendelijk en behulpzaam personeel! Wij hebben een super bedrijfsuitje gehad met een uitgebreide BBQ, een kampvuur, geslapen in de tipi’s en de volgende dag teambuildingsactiviteiten. Absoluut voor herhaling vatbaar…Team Westernboerderij bedankt!

Geofoxx Milieu Experts

————————————————-

Wij hebben het ontzettend naar onze zin gehad. Dit is al de 3 de keer dat wij dit doen. Dus kun je nagaan. Allemaal weer heel hartelijk bedankt voor de goede verzorging. We wensen jullie een heel goed 2017 toe.

Familie Kuster 25-12-2016

————————————————-

Het is iedereen aan te raden om een keer de westernboerderij te bezoeken, het is er altijd heel gezellig en het eten is top.

De heer Slangewal  26-12-2016

————————————————-

We zijn er met 9 personen geweest op de eerste kerstdag. Alles was perfect zoals de Kerstman bij aankomst, de kerstversiering en het personeel was zeer vriendelijk. Samengevat en zeer geslaagde eerste kerstdag. Verhouding prijs/service is meer dan voldoende.

Afz. Tiny en Henk  Kamphuis 25-12-2016

————————————————-

Op 4 december jongstleden heb ik mijn 71e verjaardag samen met mijn kinderen en kleinkinderen mogen vieren bij uw Westernboerderij. Wij allen waren zeer enthousiast Er is heel veel gelachten en na afloop van de spelletjes wachtte ons een uitgebreid buffet. Zeker de moeite waard voor een hernieuwd bezoek.

G.J.H. Janssen Elst Gld. 04-12-2016

————————————————-

Een perfecte locatie voor feesten met jong en oud, voor iedereen is er wat leuks te doen. De ruimtes zijn zeer sfeervol ingericht, bediening is erg vriendelijk, gewoon een perfecte plek voor familie en vrienden.

Mevrouw van Schriek 26-11-2016

————————————————-

Wij hebben op de westernboerderij een teamuitje gehouden. Een goed verzorgde en gezellige middag met afsluitende BBQ, waar wij met veel plezier op terugkijken. Een aanrader!

Mevrouw Demon

Nationale Politie 22-11-2016

————————————————-

Wij vierden ons jaarlijks familiefeest op de Westernboerderij. Prachtige locatie, leuke activiteiten voor jong en oud, de catering was uitstekend en het personeel buitengewoon vriendelijk en aardig. Een aanrader dus.

Familie Nuy 08-10-2016

————————————————-

Leuk bedrijf , gastvrij we hebben genoten

Mevrouw Barendregt

Deflers

————————————————-

Wij zijn de hele dag van 10.00 tot 16.00 op de westernboerdij geweest met de Inpakcentrale waar mensen met een verstandelijke beperking werken. We hebben een top dag gehad. Alles was super georganiseerd ,goede begeleiding met de spellen en om 12.00 stond er een top buffet voor ons klaar. Team van de Westernboerderij bedankt voor deze mooie dag voor alle medewerkers. Groetjes ICL Zevenaar

Mevrouw Helmink

Inpakcentrale Zozijn 13-10-2016

————————————————-

We hebben onlangs voor de tweede keer ons bedrijfsuitje gevierd bij de Westernboerderij. Wederom waren we zeer tevreden. Zeer prettige contacten, zowel vooraf als tijdens het uitje. Flexibele en pragmatische instelling, om zoveel mogelijk aan onze wensen te kunnen voldoen.
De activiteiten waren goed georganiseerd en het Westernbuffet was ook zeer goed, zowel kwantiteit als kwaliteit.

Achmea 26-09-2016

————————————————-

Wij Willen Richard en zijn personeel ontzettend bedanken. We hebben ontzettend genoten en zullen met veel plezier terug denken aan deze dag. ‘t Vinken Festival was top!!

De heer Dick

Vink Kunststoffen B.V. 17-09-2016

————————————————-
Onze familiedag was een groot succes!! Ondanks het slechte weer hebben we ons – 22 personen – enorm vermaakt op het binnenterrein met activiteiten die voor ieder wat wils boden. Best knap als de leeftijden in je groep variëren van 18 tot 70 jaar. We hadden de beschikking over een eigen ruimte, waarbij we zelfs de beschikking hadden over een traplift. Super. De ontvangst en begeleiding was hartelijk en enthousiast.
Het eten was fantastisch en overdadig. We hebben genoten. Een echte aanrader en voor herhaling vatbaar.

Mevrouw van Huet

————————————————-
Een zeer geslaagd afdelingsuitje gehad. Er is voor ieder wat wils, en de bediening/begeleiding was zeer gastvrij. Van mijn collegas voor positieve geluiden gehoord.

Mevrouw Menkhorst

GGD 15-09-2016

————————————————-
Wij hebben met de hele familie een fantastische middag gehad bij jullie. Het was heel prettig om een eigen ruimte te hebben. Er was een ongedwongen sfeer. De activiteiten waren heel divers. Jong en oud(er) kon zich heel prima vermaken. Bedankt!

Mevrouw Herfst 15-09-2016

————————————————-

Wij Willen Richard en zijn personeel ontzettend bedanken. We hebben ontzettend genoten en zullen met veel plezier terug denken aan deze dag. ‘t Vinken Festival was top!!

Vink Kunstoffen 09-09-2016

————————————————-
Wij hebben met een klein gezelschap (5 personen) op de Westernboerderij het kleiduifschieten beoefend. Het was een hele leuke bezigheid. De Instructies waren duidelijk en we werden echt goed geholpen met uitleg over het schieten en hoe het geweer te hanteren. We hadden een geweldige ervaring.

De heer Zwijsen 09-09-2016

————————————————-
We hebben een fantastische familiedag gehad. Zeer gastvrij ontvangen in het paviljoen dat we voor onszelf hadden en waar we zowel binnen als buiten konden zitten. Het is een prachtige locatie waar de kinderen konden zich uitleven bij de vele activiteiten en we genoten hebben van het samenzijn met een heerlijk hapje en drankje.

Familie te Wilt

————————————————-

Heerlijke dag gehad bij de Westernboerderij met ons team vanuit Rijkswaterstaat. We hadden een apart huisje met keuken en terras met picknicktafels, we konden de tassen laten staan en tussendoor wat drinken. De medewerkers waren vriendelijk en gastvrij, de activiteiten waren leuk en goed uitgelegd en het was niet te druk, je hoefde niet te wachten voor een activiteit. Het eten was tevens prima verzorgd. Zeer zeker voor herhaling vatbaar.

Mevrouw Graude

Rijkswaterstaat 07-07-2016

————————————————-
Even iets bespreken voor een behoorlijke groep is bij De Westernboerderij geen probleem, iets wijzigen is simpel, wij van sv Prins Bernhard zijn uitermate tevreden over het gehele verloop, tot de volgende keer

SV Prins Bernhard 04-07-2016

————————————————-
Wij hebben met ons Buitendienst team een geweldige dag gehad. Prima georganiseerd en lekker gegeten. Scooter tocht is een echte aanrader.

Dhr. Zandhuis

Op=op voordeelshop 24-06-2016

————————————————-

We hebben een fantastische bruiloft gevierd op de Baerle. De locatie was perfect, zowel binnen als buiten. Ook de aankleding was erg goed verzorgd, met mooie details in de kleuren van de bruiloft. Voor de kinderen was er genoeg te doen en voor Richard was geen moeite teveel.

Het eten was heerlijk, zowel de salades als de BBQ en het ontbijt de volgende ochtend was helemaal super. Alles perfect geregeld, echt een aanrader!!

Bruidspaar van de Veen-Fieten 19-06-2016

————————————————-

Beste Ilona en collega’s,

Wij willen jullie bedanken voor de geweldige dag die wij afgelopen vrijdag hebben gehad op de Westernboerderij.

Het was goed georganiseerd, met leuke activiteiten, op een prima locatie, met zeer vriendelijk en zeer vrolijk personeel en een heerlijk BBQ buffet.

Iedereen heeft een heerlijke dag gehad!

Bedankt!

Arjan Veenboer
Noldus IT 17-06-2016

————————————————-

Wij hebben echt niets op aan te merken, wij hebben echt een super dag gehad! En echt een dikke duim voor het personeel! Zo vriendelijke!! Als je iets vraagt ze staan meteen voor je klaar!

Wij zijn vorge week zondag met heel de familie bij jullie geweest en in een woord TOP!! We hebben allemaal erg genoten!! Zelfs voor de allerkleinste is er genoeg te doen! Heel lief personeel die ook echt aandacht aan je besteed en aan de kinderen! Wij hebben een heerlijke dag gehad! Nogmaals super bedankt!!

Melanie van Deursen 12-06-2016

————————————————-

We hebben een onwijs leuke vrijgezellendag gehad. Mede door de leuke actieve activiteiten bij de Westernboerderij. Alles liep zoals besproken en we waren aangenaam verrast. Zeker met mooi weer een aanraden, maar stel dat het regent zijn er binnen ook genoeg mogelijkheden.

Rose Lamar – 11-06-2016

————————————————-

Een bijzonder leuke locatie voor het houden van een familiedag! Jong en oud komen ruimschoots aan hun trekken. Erg aardig personeel, begeleider Hans heeft onze harten gestolen! De familie (39 personen) was uitermate positief over de algehele organisatie!

Mevrouw de Boer – 29-05-2016

————————————————-

Bedankt “De Westernboederij” Wij hebben een top avond gehad Ga zo door….

Team Schuurman Schoenen Arnhem 21-05-2016

————————————————-

Wat een fantastische vrijgezellendag hebben we hier mogen beleven! Vooral het kleiduiven schieten was te gek. En de lunch, hapjes, drinken en eten waren perfect geregeld! Zeker een aanrader om hier naar toe te gaan voor een vrijgezellendag!

De heer van Hulten 07-05-2016

————————————————-

Beste medewerkers van de Westernboerderij, Wij als familie hebben een erg gezellige dag gehad, een eigen paviljoentje, eten en drinken was er voldoende, eten goed verzorgd en de spelletjes aangepast voor kinderen en ouderen.
Als familie hebben we besloten volgend jaar weer gebruik te maken van uw faciliteiten, ook omdat het centraal ligt in Nederland, dus tot volgend jaar.

Fam J.Beugelink 06-05-2016

————————————————-

Ons feest was in 1 woord geweldig! Een zeer gezellige locatie waar de mensen ook actief bezig kunnen zijn met oa spelletjes enz. Ilona en Richard zijn zeer geschikte mensen. Fijn, makkelijk en niets is ze te veel. De bediening was perfect. De begeleiding bij de activiteiten was zorgvuldig en er was oog voor het veiligheidsaspect. Het eten was erg lekker. Zeer gevarieerd en ruim voldoende. Voor ons was het een geslaagd feest bij de Westernboerderij!!! Bedankt!

Sam en Annet Staarink – 24-04-2016

————————————————-

Aangekomen met het bedrijfsuitje op westernboerderij werden wij al goed ontvangen. Gezellig praatje met een muffin en een kop koffie en thee. We hadden heerlijk weer en begonnen met quad rijden. dit was lachwekkend. dit sloten wij af met geblindoekt rijden. Vlotbouwen was leuk en dat bleek ook, iedereen was erg fanatiek. Dit kwam ook door de leuke begeleiding van de gehele dag. Complimenten aan Bryan die ons goed geholpen heeft.
Dank je wel team Proeverz

De heer Adamakis – Proeverz – 10-04-2016

————————————————-

We hebben familiedag gevierd op 1e paasdag. Dus met jong en oud moest er rekening gehouden worden. Dat is ruimschoots gelukt. Een leuke plek voor jong en oud. Er was die dag slecht weer voorspelt, dus de meeste activiteiten waren binnen. Gelukkig scheen toch nog het zonnetje en konden we met onze groep (25 pers) met de huifkar een ritje maken. Wij konden gebruik maken van de Foyer. Fijn een ruimte voor ons alleen, met uitzicht op de activiteiten. Kinderen hebben zelfs nog kunnen pony-rijden. Goed gevuld buffet. Bediening was vriendelijk en speelde goed in op onze wensen! Een aanrader. Wij komen er vast nog eens terug!

Familie Lindeboom – 26-03-2016

————————————————-

Ik zal westernboerderij zeker promoten. Ik heb al met heel veel lof over de boerderij gesproken met mijn vrienden mijn dochter heeft 25 foto’s op face -book gezet. Ook hoe er met de kinderen wordt omgegaan is echt een 10 waard. Ik kom zeker nog gaarne terug en wil weer net zo genieten als 2e paasdag.

Familie de Bie 28-03-2016

————————————————-

We hebben een superleuke middag en avond gehad; volgens onze dochter “super-kei-leuk”! Heel gastvrije ontvangst en vriendelijk personeel en de Paashaas is een onmisbare mascotte! :-) Eten was ook prima en werd steeds aangevuld, kortom, een aanrader…!

Familie Tupenwael 28-03-2016

————————————————-

Op 26 maart 2016 heb ik met vijf vrienden ter gelegenheid van één van hun verjaardagen een arrangement geboekt bij de Westernboerderij. De ontvangst was prima, met een mok koffie en huisgemaakte muffins.
We zijn eerst gaan kleiduifschieten; een enorm leuke ervaring, ook zeker voor herhaling vatbaar! Goede begeleiding, professioneel materiaal en geweldige activiteit.
Daarna was het tijd voor een potje paintball. We hadden van tevoren vijf kwartier gereserveerd maar konden dat na overleg uitbreiden naar twee uur tegen een kleine bijbetaling. We hebben hier goed gebruik van gemaakt en flink wat paintballs er doorheen gejaagd. Hier ook weer prima begeleiding! Veld is ietwat aan de kleine kant, maar dat mag de pret niet drukken. Kortom een zeer geslaagde dag!

Bart van Leersum – 26-03-2016

————————————————-

Prima familie uitje voor een gevarieerde leeftijdscategorie met een goede prijs/kwaliteit verhouding. We hebben allemaal genoten!

Familie Kempen – 20-03-2016

————————————————-

Mooie gelegenheid om met volwassenen en/of kinderen een dagje door te brengen. Goede begeleiding, leuke activiteiten en goed eten.

Familie Hoften – Dick 20-03-2016

————————————————-

Wij vonden het zeer geslaagd. Alles was perfect geregeld er waren zelfs frites en ijs voor de kinderen wat zeer gewaardeerd werd. de bediening was ook heel vriendelijk en behulpzaam. Ook geweldig dat er nu een traplift is. Wij kunnen jullie bij iedereen aanbevelen en dat zullen wij zeker doen.

Familie Cornelissen 21-02-2016

————————————————-

Wij zijn met onze afdeling van het ziekenhuis geweest en hebben in de knusse ruimte lekker geborreld en tussentijd leuke spelletjes gedaan. Kortom zeer geslaagd.

De heer te Winkel – Slingeland Ziekenhuis – 12-03-2016

————————————————-

Wij hebben een fijn personeelsfeest gehad. Er was voor ieder wel wat activiteiten om te doen, voor jong en oud.
Daarom hadden wij ook voor de Westernboerderij gekozen!

Abucon BV – Mevrouw Buurman 11-03-2016

————————————————-

Was echt super, heel erg leuk voor familie of bedrijfs uitje. Voor kinderen ook heel erg leuk. Goede ontvangst, goed eten leuke entertainment.

Melissa Berendsen 06-03-2016

————————————————-

Ontzettend leuke dag gehad met de hele familie! Een top afsluiting van ons Familieweekend!
Personeel was erg aardig, alles mocht en alles kon. Spelletjes waren ook erg geslaagd, iedereen werd er super fanatiek van!
Het eten was ook prima en werd op een leuke manier gepresenteerd.
Voor ons nichtje was het helemaal top, er was nog een kleine kinderdisco en ze kreeg een ballon in de vorm van een hond! Al met al helemaal top en we komen zeker nog eens terug!

Natasja Borghols – 06-03-2016

————————————————-

Het dubbele 65 jaar feest van mijn vrouw en mezelf (70 mensen) hebben we mogen geven bij de Baerle en iedereen was vol lof over het gene wat men daar neer zette.
Met dank aan het Baerle team,
Gr Truus en Theo Visser 05-02-2016

————————————————-

Tijdens een bedrijfsuitje super genoten.. De begeleiding en activiteiten spraken ons zeer aan… Al met al.. Super!! En voor herhaling vatbaar.

De heer Donderwinkel – 19-12-2015

————————————————-

Westernboerderij is een geweldige plek om iets gezelligs met de hele familie te ondernemen

Ria Lentjes 28-11-2015

————————————————-

14-11-2015 een familiefeestje gevierd bij de Baerle. Was een top avond.
Prima verzorging, leuk personeel en een sfeervolle locatie.

De heer Berendsen

————————————————-

Om naast het lekkere eten en drinken ook nog allerlei leuke spellen te kunnen spelen geeft een heel ongedwongen en prettige sfeer.
Goede uitleg en bediening. Het was erg leuk vertoeven.
Voor herhaling vatbaar.

De heer Kamphuis – 07-11-2015
DVC’26 A1

————————————————-

Was allemaal top geregeld! Zeer zeker voor herhaling vatbaar.
Gezellige sfeer en top personeel!! Aanrader om een keer te gaan kijken!

Rob van Gils 31-10-2015

————————————————-

Beste Ilona,

We hebben inderdaad een goed feest gehad en de reacties waren vooral lovend.
Met name de kop soep in het begin en de vrijheid om naar wens deel te nemen aan de spellen werd zeer gewaardeerd.
Tevens was de bediening super en het eten zeer lekker, dus alle lof naar jullie!!

Met vriendelijke groeten,

Bart van Overbeek
Hoornstra Infrabouw – 17-10-2015

————————————————-

We hebben ons afgelopen weekend uitstekend vermaakt! Hele leuke activiteiten gedaan die echt uitdagend waren, ook voor pubers. Geslapen langs de bosrand in een tipi. De omgeving is prachtig en we zijn volledig in de watten gelegd! Een aanrader !!

Annemarie Delis 03-10-2015

————————————————-

Hoi Ilona,

We hebben het reuze gezellig gehad, mede omdat alles top geregeld was. Ook een groot compliment voor het heerlijke eten.

Er waren meerdere collega’s die zeiden: Hier kunnen we mooi met de familiedag, etc. naar toe.

Bedankt voor alles!

Groeten, Mario en Willem
Gemeente Oude Ijsselstreek – 08-10-2015

————————————————-

Hallo Ilona,

Hierbij de beloofde mail over de dag die wij allen hebben mogen beleven. Allereerst een dikke pluim aan het team die ons de hele dag hebben verzorgt. Er was niets teveel voor hun om te doen en mede te leven. Daarom ook namens mijn gehele groep een compliment waard en een goede waardering. Nogmaals dank voor deze onvergetelijke dag.

Met vriendelijke groet,

Chris Kool
Elburg 19-09-2015

————————————————-

Prachtig actief familieweekend gehad. Top verzorgd door zeer vriendelijke en flexibele mensen. Leuke activiteiten voor alle leeftijden! Zeker een aanrader!!

Monique Veurink-Kraal – 27-09-2015

————————————————-

Fantastisch feest gehad op De Baerle. Ons huwelijk had op geen betere plaats gevierd kunnen worden! Geweldige sfeer en unieke mogelijkheid om na het feest nog even bij een kampvuur na te praten en daarna in de tipi’s te overnachten. De Baerle gaf ons alle ruimte om zelf het feest in te vullen zoals we dat voor ogen hadden. Door het meedenken en inleven in onze wensen kwamen we samen tot de sfeer waar we nog lang van zullen nagenieten! Naast dit alles was het eten top, het personeel enthousiast en superlief. Het was in zijn totaliteit een unieke ervaring!
Richard en je team; dank voor alles!!!

Els en Toine Joosten – 21-08-2015

————————————————-

Vandaag hebben we familiedag gehouden bij jullie! Wat een fantastische dag hebben we gehad. Door de grote leeftijdsverschillen is het altijd moeilijk iets te vinden wat leuk voor iedereen is. Vandaag heeft iedereen het geweldig gehad enorm bedankt daarvoor. Ook de complimenten voor alle medewerkers. Wij komen vast en zeker nog eens terug!!

Greta Rubingh – 29-08-2015

————————————————-

6 Juni 2015 zijn we met onze personeelsverening bij jullie op bezoek geweest voor een dagvullend programma. We waren in totaal met ongeveer 50 man en hebben mogen genieten van een op maat gemaakt programma:

– 2 teams: Quad rijden en knotshockey
– 2 teams: Westernactiviteiten met o.a. buksschieten, boogschieten, spijkerslaan, spijkerbroekhangen, bierpulschuiven, armworstelen, skilattenrace, klompenrace, touwtrekken, etc.
– 2 teams: Rodeostier, levend tafelvoetbalspel en het gladiatorenspel.

Ter afsluiting een heerlijk Grillbuffet en een dessert.

We kunnen hier heel kort over zijn. Mede dankzij het weer maar ook zeker het enthousiasme van de medewerkers van de Westernboerderij heeft iedereen een heerlijke gezellige dag gehad die
zeker voor herhaling vatbaar zou kunnen zijn.

Prijs / kwaliteit verhouding verdiend een dikke pluim!

Met vriendelijke groet,
Ashley Andreas
Mokveld Valves BV -06-06-2015

————————————————-

Hallo Ilona,

Nogmaals bedankt voor de goede service.
Iedereen was enthousiast !

Groeten,
Gerard van Bindsbergen – 18-07-2015

————————————————-

Sehr geehrte Herren,

Vielen Dank für den tollen Tag.
Wir können Sie ohne Einschränkung weiterempfehlen.

Mfg

Carsten Rulofs – 18-07-2015
Sparkassenbetriebswirt
Leiter Regionalverbund Emmerich

————————————————-

Beste organisatoren van de Westernboerderij,

Bij deze willen we jullie nogmaals bedanken voor de succesvolle, goed georganiseerde en interactieve dag vol plezier!

De dag begon met een groot scala aan activiteiten, waarbij er voor iedereen wel wat leuks tussen zat! De aansturing en begeleiding is geheel door jullie verzorgd en bleek voor jullie geen probleem te zijn. Nadat iedereen een gehele middag in ongedwongen sfeer aan activiteiten had deelgenomen, werd er genoten van een drankje en het uitgebreide barbecue buffet. Na het buffet ging de dansvloer open, waarbij een door jullie geregelde DJ de groep al snel aan het dansen had en hield!

Al met al kijken wij terug naar een geslaagde dag die door jullie uitstekend is verzorgd! We willen jullie daarom nogmaals bedanken en wie weet tot in de toekomst!

Ernst en Young Arnhem
De personeelsvereniging.

————————————————-

Afgelopen weekend 2 nachten in de tipi-tent gelogeerd met ons gezin. Erg leuk!
Vooral de vele manieren om je te vermaken sprak ons aan, de kinderen hebben genoten
van het kampvuur, de springkussens, het schieten en de andere activiteiten.
Vooral heel gaaf vonden ze het quad rijden (omdat het rustig was mochten ze meerijden).
Het was allemaal heel goed verzorgd!

Anne-Marie Smetsers 13-07-2015

————————————————-

Prettige en gemoedelijke sfeer, leuke activiteiten, goed eten en fantastisch personeel.
Enorm onder de indruk van de algehele kwaliteit!!!

Jeroen Dale – 12-07-2015

————————————————-

Goedemorgen, Het verjaardagspartijtje van onze dochter was een groot succes. Ponyrijden, survival, countrygolf, rodeo, levend tafelvoetbal het was allemaal prima in orde. Ook het eten en het slapen in de tipi was allemaal keurig verzorgd. Met het kampvuur erna kon het feestje niet meer stuk. Bedankt voor de gastvrijheid, we voelden ons echt welkom!!
Fam. Bader – 16-05-2015

————————————————-
Het quadrijden viel goed in de smaak en ook de andere activiteiten waren leuk om te doen. Hans de paashaas/entertainer begrijpt zijn vak als geen ander. Met veel humor werden de dingen uitgelegd door hem. Ook de rest van het team doet er alles aan om het je naar de zin te maken. Het eten was prima, zelfs met de notenallergie van mijn zoon werd top rekening gehouden. Het vuurwerk op zijn ijsje maakte dat hij zich wat extra jarig voelde die dag(hij werd ook 16 die dag). We komen graag terug bij jullie!

Mevrouw Bosman
06-04-2015
————————————————-

Hallo Ilona en Richard,

Ik wil jullie bedanken voor het super feest dat de kinderen afgelopen woensdag hebben gehad.
Op school werd ik donderdag door de ouders van de kinderen enthousiast begroet met de vraag: “waar zijn jullie geweest??”
Alle kinderen hebben het fantastisch gevonden!! En ik ook 
Dank daarvoor!!

Gr Inge De Martino
07-03-2015

————————————————-

Wat hebben wij ons vermaakt! We waren met een select gezelschap op zoek naar een leuke activiteit. We kwamen per toeval op jullie site en daar zijn we nu erg blij mee!
We vonden vooral het buksschieten en boogschieten erg leuk. Daarnaast was het leventafelvoetbal leuk om met een grotegroep te doen. Het mooie van dit arrangement is dat je er ook eten bij krijgt. Lekker stokbroodjes, soep uit de ketel en rond 5 begint het lopend buffet. Veel verschillende soorten vlees die ter plekke bereid worden. Er is ook de mogelijkheid om buiten dingen te gaan doen maar daar was het nu helaas te koud voor. Verder hebben we genoten van het enthousiasme van Richard, die weet er wel een feestje van te maken!
Van 2 tot 7 zijn we bezig geweest. Ideaal voor kinderen, maar ook voor bijvoorbeeld teamuitjes.

Groeten van wandelclub DTC
Joris Bloem
22-02-2015
————————————————-
Hoi Ilona,

TOP dag gehad.
Leuke sfeer bij jullie, gastvrijheid vriendelijk leuke collega’s compliment
Ook de locatie, activiteiten zijn ons heel goed bevallen.

Groetjes Miranda

Met vriendelijke groet,

Achmea | P&O
27-01-2015

————————————————-

Dag Ilona,

Afgelopen zaterdag zijn wij bij jullie geweest om lekker te schieten.

Heerlijke locatie en bere gezellig.

Met vriendelijke groet,

Eric Brendel.
24-01-2015
————————————————-

Geachte heer, mevrouw,
Wij hebben een super leuke en gezellige avond gehad. Alles was top geregeld! We zouden zo weer hier een personeelsfeest geven.
Namens het hele team BEDANKT!

Groetjes Denise Bugter
26-10-2014
————————————————-

Gisteren een fantastische dag gehad met collega’s van Prorail, alles goed verzorgd leuk personeel, goed eten en drinken zijn niets tekort gekomen. Bedankt mensen van de Westernboerderij het was top.
Zeker een aanrader. Het arrangement slapen schieten rijden.. Alles goed verzorgd en netjes geregeld. Vooral het avond eten. Perfect!

Rob Hartgers- Prorail
16-10-2014
————————————————-

Robert van der Pol
Schieten, scheuren en slapen 07-09-2014

————————————————-

Ons Familiearrangement bij de Westernboerderij is een heel erg leuke dag geworden. Het behulpzame, vriendelijke personeel heeft daar zeker aan bijgedragen. Ook de door mij geboekte uitbreidingen waren prima verzorgd. Ik zou dan ook iedereen die een uitje met familie, vrienden en/of collega’s gaat plannen, deze Westernboerderij in hun plannen op te nemen. Martin IJsselstein

Martin IJsselstijn
Zondagmiddag arrangement 07-09-2014
————————————————-

Donderdag 30 Mei Quad arrangement Westernboerderij De Baerle. We werden ontvangen met koffie/thee en een heerlijke muffin. Met het weer hebben we het super getroffen. We waren met 55 personen en bijna iedereen heeft genoten van het quad rijden. Er was buiten genoeg te doen: boogschieten, buksschieten, knotshockey etc maar ook binnen in de grote hal was het prima voor elkaar. Het grillbuffet zag er goed uit en smaakte ook zo. Vriendelijk personeel. We hebben een hele gezellige middag gehad en zal ook anderen op de hoogte brengen van de Westernboerderij.

Jang-Lay Doornbos
Quad arrangement – 30-05-2014
————————————————-

De kinderen, en ook wij, hebben een fantastisch feestje gehad. Alles was goed geregeld en het ontbrak de kinderen aan niets. Ook na afloop bij het eten geweldig. Niet afgemeten en zeer zeker voor iedereen. Kortom een aanrader!

Dhr Hugo
08-10-2014 – Kinderfeestje
————————————————-

Een perfecte middag!!! Goed georganiseerd en voor elke leeftijd is er wel wat te doen. Bediening is uitmuntend, leuk, vriendelijke en behulpzaam! Alles is zeer goed georganiseerd. Het eten was heerlijk, echt een aanrader.

Dhr Geerts-Meeusen
12-10-2014 – zondagmiddag arrangement

————————————————-

Goedemorgen Ilona,

Wil nog even doorgeven dat we gisteren een geweldige dag hebben gehad.
Iedereen heeft het geweldig naar hun zin gehad.
Mooi dat jong en oud samen de spelletjes konden doen.
Onze “begeleider” Bryan ook bedankt, leuke vriendelijke gast. 😉

Rik Bakker
12-10-2014

————————————————-

Hallo Ilona,

Het was super! De collega’s hebben genoten en we hebben vanmorgen ontzettend gelachen om de foto’s. Bedankt voor de organisatie!

Kind regards,

Angela Barto
Kinkelder BV
04-10-2014

————————————————-

Dag Ilona,

De teambuilding is zeer goed verlopen.
Iedereen was zeer enthousiast!
Ze vonden het programma super, catering was zeer goed.
Iedereen vond het voor herhaling vatbaar.

Mvg

Katleen Nackers
WZC Betlehem
04-10-2014

————————————————-

Dag Ilona,

Hartelijk dank voor de organisatie gisteren. Ik had je collega’s ook al even bedankt. Het was allemaal prima voor elkaar en volgens mij heeft iedereen het goed naar de zin gehad. Fijn ook dat we ’s morgens vroeg even een bakkie koffie konden krijgen. Wij hadden er als organisatoren vanuit de gemeente weinig werk meer mee. Heel fijn en daarom dank!

Met vriendelijke groet,

Gert Heemskerk | Openbaar Beheer

Gemeente Rheden
24-09-2014
————————————————-
Esther Rutjes

Wij hebben vandaag het feestje van dochterlief gevierd, ze werd precies 8 jaar, 5 maanden en 9 dagen. Het was echt een superfeestje, ze hebben het enorm naar hun zin gehad. Als we vroegen wat het leukste was, konden ze niet kiezen. Hoewel de disco wel wat langer had mogen duren. Bedankt

21 maart 2012
————————————————-
Hoi Ilona en Richard en alle andere leuke collega’s van de Westernboerderij die er gister waren,

Het was ronduit perfect super geweldig helemaal TOP geregeld!! Niet te vergeten dat het personeel ook zeer vriendelijk en enthousiast is! Leuke mensen dus. En wat een mooie “bruids”taart als afsluiting zeg, ook weer echt een verrassing! Iedereen is weer met een lach weer naar huis gegaan. En vanochtend spraken ze er nog vol lof over.
Ga zo door allemaal en enorm bedankt namens al m’n collega’s die mee zijn geweest, geweldig!

Een nadeel, als het gaat om een personeelsuitje wel is, dat je de volgende dag te voldaan te dromerig bent om te werken… hahah. Dus tip: neem de dag erna maar vrij;.)

Ilona, bedankt voor het leuke en flexibele contact afgelopen periode!

Groetjes
Alice

Soa Aids Nederland
07-06-2012

————————————————-

Beste medewerker van de Westernboerderij,

Afgelopen donderdag hebben wij een teamuitje bij jullie gehad.
Ik vond het erg geslaagd en mijn collega’s ook. Graag wil ik jullie bij deze bedanken voor de goede organisatie! Hans en zijn collega die ons hielpen met schieten etc. en het eten, het verliep allemaal heel goed. De spelletjes waren ook erg leuk en het eten was lekker.
Kortom: ik ben dik tevreden!

Hartelijk dank en hopelijk tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Marieke Siebels-Schenke
9 juni 2012
————————————————-
https://skydrive.live.com/redir?resid=DD0EA264FDA88908!150&authkey=!ADi7QpR8VgN1sTs

Hallo allemaal,
Bedankt voor de leuke dag! Ik heb de foto’s (voor het eerst) op Skydrive gezet, hoop dat jullie het via boven- of onderstaande link kunnen zien.
Groeten, Marion
————————————————-
Hallo Ilona

We hadden gisteren al even contact met elkaar, maar wou
bij deze nogmaals zeggen dat alles dik in orde was.
Bedankt voor de organisatie van de div. spelletjes en het goede eten!
Misschien tot een volgende keer!

met vriendelijke groet

Raymond le Noble
————————————————-
Beste Ilona,

Wij hebben afgelopen zaterdag een hele leuke familiedag gehad en dat kwam mede door jullie. Daarvoor willen we jullie bedanken!
Het was heel leuk om met de familie in een eigen blokhut te zitten (Jail). Daarnaast was het leuk om eigen drankjes te tappen en ook de muziek regelen was een hit! Er zijn ware dj’s in de familie opgestaan. Ook het buffet heeft onze magen lekker gevuld, zowel lekker als gevuld want er was voldoende voor iedereen.
Daarnaast willen wij Mark bedanken voor zijn goede zorgen en het countrygolf was een leuke activiteit om in groepjes te doen.

Al met al een geslaagde dag!

dank jullie wel voor de medewerking en zeker tot ziens!

groeten Inge en Astrid Hansen
————————————————-
Hallo Allemaal,

Ik wil namens de mensen van de firma Lentink jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de westernavond, het was prima. Het personeel is vriendelijk en vooral goed met het werk bezig.

Succes met de verdere evenementen.

Gr Marc van de Pavert
————————————————-

Via Groupon bij de Westernboerderij ‘De Baerle’ terechtgekomen. Wij hadden met een groepje van vier mannen een zogenaamd paintball arrangement met onbeperkt spare-ribs eten. Een goede ontvangst bij binnenkomst met een ‘welkom’ drankje van het huis en alsof ze alle tijd voor ons hadden die middag begaven we ons rustig naar het veld. Prima locatie, leuk ingericht decor en een prima terrein om op te gaan in het paintballen. Het gebruikte materiaal (wapens0 was erg goed en gaf geen problemen tijdens het spel. Hierna mochten we plaats nemen in de grootte zaal, (iets tochtig) waar we nadat we onszelf konden opfrissen, voorzien werden van heerlijke spare-ribs met frietjes. Ontzettend vriendelijk personeel wat zeker heeft bijgedragen aan deze geweldige middag!

Bart Verhoeven, Nijmegen
————————————————————————
Goedemiddag,

Bedankt voor de leuke foto!

Alvast bedankt! En ook nogmaals dank voor de leuke middag bij jullie gisteren, de kinderen (en wij ook!) vonden het superleuk.

M.vr.gr.

Menanynke Hulshof
————————————————————————
Beste gastheer/gastvrouw en personeel.

De hockeyheren die in het weekend van 21/1 bij jullie een bezoek brachten hebben de tijd van hun leven gehad.

Wat een goede service en dit zelfs met een GROUPON bon, wat je eigenlijk niet verwacht.

Ze hebben genoten en alles was werkelijk tot in de topjes geregeld

Graag wil ik u dit meegeven, het is uitzonderlijk dat ik tijden van crisis mensen nog de waarde krijgen voor het geld wat ze betalen.

TOP

Gr Eveline Fokkens
————————————————————————
Beste mensen,

We hebben vanmiddag onze familie dag bij jullie door gebracht.
We willen jullie bedanken voor de geweldige gastvrijheid, bediening en het lekkere eten. We hebben dank zij jullie een super middag gehad. Nogmaals bedankt en een pluim voor de jongeman die ons vergezelde,

Groet rienke klein wassink
————————————————————————
Beste,

Allereerst bedankt voor de gezellige dag op jullie boerderij, het was erg gezellig en het eten was lekker. De bediening was erg vriendelijk en leuk naar de kinderen. De kinderen vonden het fantastisch.

Met vriendelijke groet,

Jeanet teygeler
————————————————————————
Hallo,

Hierbij willen wij jullie bedanken voor de gezellige middag in de boederij op 1e kerstdag de spelletjes, eten, drinken en organisatie was PERFECT.
Zeker voor de kleintjes, die ook nog een kadootje kregen!

De bediening was erg “gezellig en behulpzaam, met name Hans , die ons nog geholpen heeft toen onze kleine meid misselijk werd!!

Wij komen zeker nog een keer terug!

Groetjes en een gezellige jaarwisseling en goed 2012,
Fam. Emont, Soesterberg.
————————————————————————
Beste Mensen,

Hiermee willen we jullie laten weten dat we een hele leuke eerste Kerstdag hebben gehad.

Leuke ontvangst, super bediening, hele leuke spelletjes, en goed eten en drinken, niks was te veel voor jullie, we komen graag nog een keer terug!

Groetjes de Fam. Nijman uit Rotterdam
———————————————————–

logos

Bel voor meer informatie +31 (0) 316 200200     Baarleweg 4, 6941 RD Didam     info@westernboerderij.nl