Bruiloft_slider_westernboerderij

Sfeervolle paviljoen

Op zoek naar een leuke locatie
voor uw familie-, personeels- of
vriendenuitje? Dan bent u bij ons op het
juiste adres. Bijvoorbeeld een leuk
buitenfeest in onze sfeervolle paviljoen.

Lees verder
Lchtfoto_Slider_westernboerderij

De Westernboerderij

Dé groepsspecialist van Gelderland!
Wij hebben meerdere sfeervolle ruimtes
om een feestje te geven of lekker te eten.
Uiteraard is overnachten ook mogelijk in
onze heuse tipi of retro caravan.

Lees verder
DSC_8976

Slapen in een Tipi

Uniek overnachten? Bij de
Westernboerderij kunt u overnachten in een
tipi al vanaf € 25,00 p.p.p.n.

Lees verder

Over ons

Het jaarlijkse uitje organiseren en iedereen tevreden houden? dat is de uitdaging van iedere organisator! U wilt natuurlijk niet jaar op jaar herinnert worden aan een verregend uitje of matige accommodatie. Ook verschillende activiteiten op verschillende locaties is een tijdrovende bezigheid, terwijl de tijd kostbaar is. De planning loopt dan al snel anders dan gedacht.

De Westernboerderij heeft eten, drinken, vermaak en overnachten op 1 unieke locatie. De grote verwarmde binnenlocatie is altijd een zorg minder in geval van slecht weer. Het buiten terrein is totaal 6 hectare groot en er zijn voldoende parkeerplaatsen.

Wij bieden u kant en klare arrangementen voor bedrijven en particuliere groepen, het is ook mogelijk om een arrangement op maat samen te stellen.

Een voorbeeld van een compleet verzorgd arrangement, is het Westernarrangement, dit is topper van 2017. Dit complete arrangement inclusief drankjes kost slechts 55,- voor 4,5 uur plezier! Meer informatie hierover vindt u HIER.

De Westernboerderij heeft al veel tevreden gasten mogen ontvangen, een 8,5 als rating op Facebook en vele mooie reviews kunt u hier bekijken.

Het team van de Westernboerderij wordt aangestuurd door Richard Niels. Hij en zijn vrouw Anneke zijn sinds 2008 eigenaar van het complex. Zelfs gedurende de crisis is er steeds hard gewerkt aan het uitbreiden van het aanbod, kwaliteit en promotie. Mensen een leuke tijd bezorgen en de Westernboerderij verder door ontwikkelen tot een begrip in de regio is het uiteindelijke doel. Steeds meer particulieren en bedrijven weten inmiddels de Westernboerderij te vinden.

R Niels foto

Om alles in goede banen te leiden werkt Richard nauw samen met zijn team. Ilona is hoofd reserveringen, planning en personeelszaken. Jasmin werkt ook bij de reserverings afdeling en verricht ondersteunende taken.

Daarnaast bestaan de medewerkers uit spelbegeleiders, horeca medewerkers, keuken team, groenvoorziening en schoonmaak. Met z’n allen doen we iedere keer weer ons uiterste best om u uitje tot een geslaagd uitje te maken! Wilt u wat reviews lezen, klik dan HIER.

De geschiedenis van de Westernboerderij – voorheen Manege de Baerle.

De eersten pentekening dateert uit 1721 van Maximileaan de Raet, hierop is Huis de Baerle te zien met stallen. Echter is er van het Kasteel is niets terug te vinden, het huis en stallen bestaan nog steeds en zijn gemeentelijk monument. Destijds was het een boerderij met wat vee en gewassen, in de jaren 20 is de Baerle gekocht door de familie Hoogveld uit de Betuwe.

Het gezin wilde in de Liemers boomgaarden aanleggen en fruit verkopen. Zo gezegd, zo gedaan, echter zoon Jan had een hobby, paarden! Deze hobby nam steeds serieuzere vormen aan en uiteindelijk moesten de boomgaarden wijken voor graslanden voor de paarden.

In 1972 is er de eerste overdekte manege gebouwd van de regio. De opening werd door de burgermeester te paard verricht. Begin jaren 90 ontstond er het eerste contact tussen Jan Hoogveld en de familie Niels uit Doesburg. De dochter van de familie Niels had eveneens de hobby pony’s en paarden en begon met lessen op de manege van Jan Hoogveld. Jan was vrijgezel, kwam al op leeftijd en kon al het werk op de manege niet meer goed aan alleen. Langzamerhand kwam er hulp van verschillende kanten en ook Doreen en Trees Niels hielpen Jan bij de manege met allerlei hand en span diensten. Op een gegeven ogenblik vroeg Jan Hoogveld aan Peter Niels of hij de manege niet wilde kopen voor zijn dochter Doreen.

Groepsfotov2

over ons manon en 3

————————————————————————-

Download nu gratis de Westernboerderij app.
Hierin staat actuele informatie over de arrangementen, een routeplanner en algemene informatie.
Tevens blijf je op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en ontvang je 1 x per maand een app actie.

Klik hier voor Android.
Klik hier voor Windows.
Klik hier voor iOS Versie.
Logo app

logos

Bel voor meer informatie +31 (0) 316 200200     Baarleweg 4, 6941 RD Didam     info@westernboerderij.nl