groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

50 jaar Abraham-feest in Didam

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

 

Iemand die 50 jaar wordt, verdient een groot en gezellig Abraham-feest op een prachtige locatie in Didam. De Westernboerderij in Didam, niet ver van Arnhem, beschikt over meerdere ruime zalen, zodat er gegarandeerd ruimte is voor uw hele gezelschap. U hoeft enkel te genieten van het feest, want onze deskundige medewerkers nemen u alle zorgen uit handen. Wij zorgen voor de catering en een sfeervolle aankleding, zodat u een geslaagd Abraham-feest voor iemand van 50 jaar weet te organiseren in Didam.

Leuke activiteiten voor iemand van 50 jaar tijdens een Abraham-feest in Didam

U geniet bij ons in Didam niet enkel van een gezellig samenkomen tijdens uw Abraham-feest om te vieren dat u 50 jaar bent geworden. Het is namelijk ook mogelijk om van diverse leuke activiteiten in westernstijl te genieten. U denkt hierbij aan diverse activiteiten voor alle leeftijden, zoals archery tag of persluchtschieten. Iedereen in uw gezelschap geniet dus van uw Abraham-feest in Didam om te vieren dat u 50 jaar bent geworden. Onze accommodatie is daarnaast ook uitermate geschikt voor een Sarah-feest.

Stel een arrangement op maat samen

Wij bieden uiteenlopende standaardarrangementen voor groepen aan, maar het is ook mogelijk om een persoonlijk arrangement op maat samen te stellen die aan al uw wensen voldoet. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 0316 – 200200 of door een e-mail te sturen naar info@westernboerderij.nl.

Reserveer nu!

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ