groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

50 jaar Sarah-feest

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

 

Wanneer er een vriend, vriendin, collega of familielid 50 jaar wordt, moet dat natuurlijk gevierd worden met een onvergetelijk Sarah-feest. Bij de Westernboerderij in Didam, niet ver van Arnhem, organiseert u een onvergetelijk feest. Degene die 50 jaar wordt, kan tijdens een gezellige avond genieten van verschillende feestarrangementen. De Westernboerderij is een sfeervolle feestlocatie voor uw feestavond, compleet in Westernstijl. De boerderij is mooi gelegen in de natuur en er is voldoende parkeergelegenheid.

Wordt er iemand in uw omgeving 50 jaar, organiseer dan een Sarah-feest

De Westernboerderij is een schitterende locatie om de 50-jarige een Sarah-feest te bezorgen die niet snel vergeten wordt. Onze locatie is schitterend gelegen in de bossen, niet ver van de snelweg en een kwartiertje rijden vanaf Arnhem. Voorafgaand aan het feest kunt u allerlei activiteiten doen. Komen er gasten van wat verder weg? Een overnachting is ook mogelijk, u en uw gezelschap slapen dan in een heuse tipi of in de comfortabele boerderij.

Organiseer een onvergetelijk feest voor Sarah

Als er iemand in uw omgeving 50 jaar wordt, wilt u natuurlijk een onvergetelijk feest organiseren. Wij helpen u graag bij het organiseren van een memorabel 50 jaar Sarah-feest. Maak het feest helemaal af met een heerlijk hapjes-, snacks- of grillbuffet. Bespreek uw wensen en wij bekijken de mogelijkheden. Bel ons op 0316 – 200200.

Reserveer nu!

  • MM slash DD slash JJJJ