groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Actief bedrijfsuitje

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

Bij de Westernboerderij bent u op de juiste plek wanneer u op zoek bent naar een actief teamuitje, personeelsuitje of bedrijfsuitje. Onze locatie biedt uitstekende mogelijkheden tot het ondernemen van diverse activiteiten. Kies uit onze vele activiteiten voor een leuke dag met al uw collega’s. En wilt u na uw bedrijfsuitje blijven eten of overnachten? Ook dan bent u hier van harte welkom. Onze activiteiten zijn geschikt voor jong en oud, zo kunnen uw collega’s, wanneer gewenst, het hele gezin meenemen.

Een actief bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje boekt u hier

Waan u in het Wilde Westen bij de Westernboerderij. Bij ons kunt u terecht voor diverse activiteiten en arrangementen voor jong en oud. Kies bijvoorbeeld het complete Westernarrangement dat perfect geschikt is voor een bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje. Maak een rondje op onze quadbaan, sla uw slag op de countrygolfbaan en meet de krachten van uw collega’s tijdens handboogschieten, spijkerslaan en hoefijzerwerpen. Kom bij na een actieve dag en geniet van een heerlijke Westernmaaltijd. Kies uit een van onze vele arrangementen en activiteiten of kies ervoor om zelf een arrangement samen te stellen. Laat ons weten wat u in gedachten heeft, dan zorgen wij voor een bedrijfsuitje op maat.

Gezellig overnachten na een actief bedrijfsuitje

Een actief bedrijfsuitje is pas compleet, wanneer u deze afsluit met een overnachting op de Westernboerderij. Een bedrijfsuitje met overnachting is een unieke ervaring en perfect voor een teamuitje. Op onze locatie sluit u uw personeelsuitje af met een overnachting in Western stijl. Onze tipi’s zijn geschikt voor maximaal 10 personen en zijn voorzien van een koelkast en verwarming. Wij zorgen dat uw tipi helemaal klaar staat, u hoeft enkel een slaapzak en kussen mee te nemen. Bij groepen vanaf 50 personen regelen wij extra overnachtingsmogelijkheden in tenten.

Kies voor een actief bedrijfsuitje

Wilt u een actief bedrijfsuitje boeken? Laat het ons dan weten. U kunt uit onze vele arrangementen kiezen of een bedrijfsuitje zelf samen te stellen. Wij gaan graag aan de slag om ook uw personeelsuitje tot een succes te maken. U kunt onze activiteiten online aanvragen. Voor vragen of het samenstellen van een bedrijfsuitje neemt u contact met ons op door te bellen naar 0316 – 200200. Bent u benieuwd naar onze Westernboerderij? Neem een kijkje tijdens onze online tour.

Reserveer nu!

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ