groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Actief bedrijfsuitje

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

 

Bij de Westernboerderij in Didam, nabij Arnhem, bent u op de juiste plek wanneer u op zoek bent naar een actief teamuitje, personeelsuitje of bedrijfsuitje met activiteiten. Onze locatie biedt uitstekende mogelijkheden tot het ondernemen van diverse activiteiten. Kies uit onze vele activiteiten voor een leuke dag met al uw collega’s. Wilt u na uw bedrijfsuitje blijven eten of overnachten? Ook dan bent u hier van harte welkom. Onze activiteiten zijn geschikt voor jong en oud, zo kunnen uw collega’s, desgewenst, het hele gezin meenemen.

Een actief bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje met activiteiten boekt u hier

Waan u in het Wilde Westen bij de Westernboerderij. Bij ons kunt u terecht voor diverse activiteiten en arrangementen voor jong en oud. Kies bijvoorbeeld ons Waanzinnig Wild Westweekend dat perfect geschikt is voor een bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje vol met leuke activiteiten. Maak een rondje op onze quadbaan, sla uw slag op de countrygolfbaan en meet de krachten van uw collega’s tijdens handboogschieten, spijkerslaan en hoefijzerwerpen. Kom bij na een actieve dag en geniet van een heerlijke westernmaaltijd. Kies uit een van onze vele arrangementen en activiteiten of kies ervoor om zelf een arrangement samen te stellen. Laat ons weten wat u in gedachten heeft, dan zorgen wij voor een uniek bedrijfsuitje op maat.

Gezellig overnachten na een actief bedrijfsuitje

Een actief bedrijfsuitje is pas compleet wanneer u deze afsluit met een overnachting op de Westernboerderij. Overnachten in een tipi is een unieke ervaring en een perfecte afsluiting voor een teamuitje vol met activiteiten. Op onze locatie sluit u uw personeelsuitje af met een overnachting in westernstijl. Onze tipi’s zijn geschikt voor maximaal tien personen en zijn voorzien van een koelkast en verwarming. Wij zorgen dat uw tipi helemaal klaar staat, u hoeft enkel een slaapzak en kussen mee te nemen. Bij groepen vanaf 50 personen regelen wij extra overnachtingsmogelijkheden in tenten.

Kies voor een actief bedrijfsuitje

Wilt u een actief bedrijfsuitje boeken? Laat het ons dan weten. U kunt uit onze vele arrangementen kiezen of een bedrijfsuitje zelf samenstellen. Wij gaan graag aan de slag om uw personeelsuitje tot een succes te maken. U kunt onze activiteiten online boeken. Voor vragen of het samenstellen van een bedrijfsuitje neemt u contact met ons op door te bellen naar 0316 – 200200. Bent u benieuwd naar onze Westernboerderij? Neem een kijkje tijdens onze online tour.

Reserveer nu!

  • MM slash DD slash JJJJ