groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Activiteiten bedrijfsuitje Didam

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

 

Organiseer diverse leuke activiteiten tijdens uw bedrijfsuitje bij de Westernboerderij in Didam, niet ver van Arnhem. U leert uw collega’s gegarandeerd op een andere manier kennen tijdens de diverse activiteiten én u verbetert het teamgevoel. Besluit om uw volgende bedrijfsuitje te organiseren bij ons in Didam en stel zelf een arrangement vol met leuke activiteiten samen.

De verschillende activiteiten die u kunt doen tijdens uw bedrijfsuitje in Didam

U heeft bij ons in Didam de mogelijkheid om verschillende activiteiten te organiseren die goed zijn voor de teambuilding tijdens uw volgende bedrijfsuitje. U denkt hierbij bijvoorbeeld aan:

De genoemde activiteiten zijn echter maar een greep uit het complete aanbod. Wilt u liever andere activiteiten organiseren tijdens uw bedrijfsuitje in Didam? Ontdek dan direct de uiteenlopende mogelijkheden en stel een persoonlijk arrangement samen. De mogelijkheden zijn zeer breed, waardoor u vast en zeker een geschikte activiteit weet te vinden.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u graag hulp ontvangen bij het samenstellen van een arrangement op maat? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0316 – 200200 of door een e-mail te sturen naar info@westernboerderij.nl. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder zodat u en uw gezelschap kunnen genieten van een leuk bedrijfsuitje.

Reserveer nu!

  • MM slash DD slash JJJJ