groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Activiteiten voor alle leeftijden

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

 

De Westernboerderij in Didam, nabij Arnhem, organiseert leuke en uitdagende activiteiten voor alle leeftijden. U geniet bij onze accommodatie in westernstijl samen met uw gezelschap van diverse leuke binnen- en buitenactiviteiten. Hierdoor is er voor iedereen in uw gezelschap een activiteit te doen. Plan uw volgende uitje met familie, vrienden of collega’s bij de Westernboerderij en geniet van activiteiten voor alle leeftijden!

De verschillende leuke activiteiten voor alle leeftijden

U kiest bij ons voor een standaardarrangement voor groepen met activiteiten voor alle leeftijden, maar u kunt ook een gepersonaliseerd arrangement samenstellen. U kiest dan bijvoorbeeld uit de volgende activiteiten:

Spreken deze activiteiten u aan? Stel dan direct een arrangement op maat samen. Indien gewenst is dit arrangement uit te breiden met een heerlijk buffet en/of een overnachting in onze tipi’s. U geniet zo van een heel weekend vol spannende en leuke activiteiten.

Vraag gerust om advies

Wilt u graag hulp ontvangen bij het samenstellen van een arrangement vol met leuke activiteiten voor alle leeftijden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0316 – 200200 of door een e-mail te sturen naar info@westernboerderij.nl. Wij helpen u graag om een geslaagd uitje te organiseren voor uw familie, vrienden of collega’s.

Reserveer nu!

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ