groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Archery tag nabij Arnhem

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

 

Ga de strijd met uw familie, vrienden of collega’s aan tijdens een ronde archery tag bij ons niet ver van Arnhem. Het spel is een combinatie tussen trefbal en paintball waarbij u gebruikmaakt van een pijl en boog. Deze wapens maken het extra leuk om uw tegenstanders te elimineren uit het spel. Plan uw volgende uitje met dit strategische spel en geniet van archery tag bij de Westernboerderij in Didam, nabij Arnhem.

Archery tag is geschikt voor diverse uitjes in Arnhem

Het is zeer belangrijk om goed samen te werken als u wilt winnen met archery tag bij ons in Arnhem. De strategie moet besproken worden om uw tegenstanders als eerst te elimineren of om de vlag te veroveren. Het spel is hierdoor zeer geschikt voor verschillende soorten uitjes, waaronder:

Archery tag is niet enkel geschikt voor deze uitjes, maar ook als teambuildingsactiviteit tijdens een bedrijfsuitje. U en uw collega’s leren samenwerken als geen ander tijdens dit uitdagende en leuke spel.

Plan uw volgende uitje bij ons

Wilt u de strijd aangaan? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0316 – 200200 of door een e-mail te sturen naar info@westernboerderij.nl en maak een afspraak. Wij helpen u graag om een passend arrangement samen te stellen, zodat u op een voordelige manier geniet van een leuk uitje.

Reserveer nu!

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ