groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Bedrijfsuitje Gelderland

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

Bent u bezig met het organiseren van een leuk bedrijfsuitje? Dan bent u bij De Westernboerderij aan het juiste adres. Sinds 2008 is De Westernboerderij de specialist op het gebied van bedrijfsuitjes. Op onze unieke De Westernboerderij kunt u met uw team een leuk bedrijfsuitje beleven. Boek daarom snel een van de vele arrangementen om uw bedrijfsuitje in Gelderland tot een succes te maken.

Bedrijfsuitje op een mooie plek in Gelderland

De Westernboerderij is gelegen in de schitterende omgeving van Didam. Daarnaast is de boerderij goed bereikbaar. Deze ideale locatie voor uw bedrijfsuitje is gelegen op nog geen 5 minuten van de snelweg, op slechts een kwartiertje rijden van Arnhem. Het terrein is maar liefst 6 hectare groot en er zijn voldoende parkeerplaatsen.

Verschillende arrangementen

U kunt zelf uw bedrijfsuitje in Gelderland naar wens samenstellen. Hiervoor boekt u een of meerdere van onze arrangementen. Een van onze toppers is het Westernarrangement, waarmee u een leuk uitje beleeft met uw team. Afhankelijk van het weer doet u tijdens dit bedrijfsuitje verschillende Westernactiviteiten, die kunnen variëren van boogschieten tot spijkerbroekhangen. Ook leuk is het levend tafelvoetbalspel, waarbij uzelf onderdeel bent van het tafelvoetbalspel. Deze middag wordt afgesloten met een heerlijk dinerbuffet.

Zakelijke arrangementen

De Westernboerderij biedt ook arrangementen aan die specifiek bedoeld zijn voor u als bedrijf. Zoekt u een feestlocatie voor uw bedrijfsfeest? Ook dit is mogelijk bij De Westernboerderij. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Tip: boek onze pubquiz voor tijdens uw bedrijfsfeest.
Zoekt u een zinvolle invulling voor uw bedrijfsuitje in Gelderland? De Westernboerderij werkt samen met Sterke Punten Company, die u helpt de sterke punten van uw bedrijf en uw collega’s te ontdekken.

De Westernboerderij: uw complete bedrijfsuitje in Gelderland

De Westernboerderij verzorgt uw complete bedrijfsuitje, met verschillende leuke, maar ook zinvolle activiteiten. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, en dat in de mooie omgeving van Didam. Zelfs een overnachting is mogelijk. Voor een bijzondere ervaring overnacht u in een authentieke tipi. Bel ons op 0316-200200, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Reserveer nu!

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ