groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Bedrijfsuitje met overnachting

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

Een bedrijfsuitje in westernstijl met overnachting in een tipi boekt u bij De Westernboerderij. Wij zijn het adres voor een onvergetelijk dagje weg met vrienden, familie of collega’s. Maak kennis met ons veelzijdige aanbod aan vriendelijk geprijsde arrangementen waarmee we wat leuks bieden voor jong en oud.

Bedrijfsuitje met overnachting: een onvergetelijke dag

Een bedrijfsuitje met overnachting kunt u geen leukere invulling geven dan een overnachting te boeken bij De Westernboerderij. Waan uzelf met uw collega’s terug in de tijd en onderneem sportieve activiteiten die in het vroegere boeren western leven dagelijkse koek waren. Denk aan handboogschieten, rijden in een huifkar, bierpulschuiven en buksschieten: bij ons kan het allemaal. Vervolgens wordt deze dag natuurlijk in stijl afgesloten met een heerlijk western grill buffet en een overnachting in een authentieke tipi tent. Bij ons heeft u de ervaring van uw leven!

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u zelf ideeën voor uw bedrijfsuitje met overnachting bij onze Westerboerderij? Deel ze met ons, wij proberen u hierin graag tegemoet te komen en stellen zo samen met u een bedrijfsuitje op maat samen. Neem contact met ons op door te bellen naar 0316 – 200200. Wij staan u graag te woord! Wilt u graag een van de arrangementen op onze website boeken? Maak dan direct uw reservering door contact met ons op te nemen.

Reserveer nu!

  • MM slash DD slash JJJJ