groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Bedrijfsuitje teambuilding

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

Een bedrijfsuitje bij de Westernboerderij is perfect voor teambuilding. Bij ons waant u zich in het Wilde Westen en werkt u met diverse activiteiten en uitdagingen aan teambuilding. Met als doel om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Bij ons vindt u alles op één locatie en onze verwarmde binnenlocatie zorgt ervoor dat onze activiteiten áltijd door kunnen gaan. Waan u in het Wilde Westen en boek u bedrijfsuitje bij de Westernboerderij!

Het leukste bedrijfsuitje met teambuilding

Een teambuilding arrangement maken wij bij de Westernboerderij geheel op maat. We stellen het programma samen aan de hand van uw wensen. Met onze zeskamp activiteiten wordt u uitgedaagd om samen te overleggen en te ontdekken hoe opdrachten opgelost moeten worden. Welk team helpt elkaar het beste tijdens onze survivalbaan? Welk team pakt onze hersenkrakers het beste aan en welk team laat de beste dansmoves zien tijdens een workshop Line dancing? Deze activiteiten zijn slechts voorbeelden van de vele activiteiten die wij aanbieden voor teambuilding.

Alles op één locatie

Verschillende activiteiten op verschillende locaties is een tijdrovende bezigheid. De planning loopt dan al snel anders. Bij de Westernboerderij vindt u alles op één locatie. Eten, drinken, vermaak en overnachten doet u allemaal op dezelfde locatie. Dankzij onze (verwarmde) indoor locatie gaan uw activiteiten áltijd door, ook wanneer het weer tegenzit. Onze locatie is in totaal zes hectare groot, is centraal gelegen en biedt voldoende gratis parkeergelegenheden.

Mogen wij ook uw bedrijfsuitje organiseren?

Bent u er klaar voor om het allerleukste bedrijfsuitje te organiseren? Bekijk onze diverse activiteiten en arrangementen. Wilt u graag meer informatie over ons aanbod óf wilt u een arrangement op maat laten samen te stellen? Wij staan u graag te woord om het perfecte bedrijfsuitje samen te stellen. Bel naar 0316 200 200 en dan vertellen wij u alles over de mogelijkheden. Neem alvast een kijkje op onze Westernboerderij met onze online tour.

Reserveer nu!

  • MM slash DD slash JJJJ