groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Bedrijfsuitstapjes

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

Leuke bedrijfsuitstapjes boekt u bij De Westernboerderij. Leer collega’s op een nieuwe manier kennen en geniet daarna met z’n allen van een buffet! U kunt bij ons actief komen vergaderen of uw eigen teambuildingsarrangement laten samenstellen.

Bedrijfsuitstapjes, van vergaderen tot teambuilding

De leukste bedrijfsuitstapjes zijn de uitjes waarbij actief aan teambuilding wordt gedaan. Bij De Westernboerderij kan dat op allerlei manieren. U kunt een eigen teambuildingsarrangement laten samenstellen, afhankelijk van uw wensen en doelstellingen. Ook vergaderen kan bij De Westernboerderij een heel nieuwe dimensie krijgen! Naast onderstaande arrangementen kunnen wij ook hierbij een arrangement op maat voor u samenstellen.

  • Vergaderarrangement 1: een bedrijfsuitstapje met onder andere vergaderen, quad rijden, westernactiviteiten, een lunch en een heerlijk buffet.
  • Vergader arrangement 2: een eenvoudig arrangement bestaande uit vergaderen en een heerlijke lunch.

Een arrangement reserveren

Wilt u een arrangement voor onze bedrijfsuitstapjes reserveren of laten samenstellen, dan nodigen we u uit vandaag nog contact met ons op te nemen. Heeft u wellicht nog vragen? Schroom ook dan niet om deze te stellen. Op werkdagen kunt u tussen 09:00 uur en 17:00 uur telefonisch contact opnemen via 0316 – 200200.

Reserveer nu!

  • MM slash DD slash JJJJ