groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Dagje uit met slecht weer

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

Een gezellig dagje uit dat zelfs met slecht weer gegarandeerd zal slagen, reserveert u bij De Westernboerderij. Dankzij onze grote slecht-weer-accommodatie kunt u bij ons genieten van diverse leuke overdekte activiteiten. Zo heeft u zelfs bij stromende regen nog een leuke dag bij De Westernboerderij.

Een dagje uit, ook diverse mogelijkheden bij slecht weer

Een dagje uit voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest of familiedag, kan zelfs doorgaan met slecht weer! Of het nu gaat om recreatieve activiteiten of bijvoorbeeld teambuilding-arrangementen, ons aanbod is zeer divers en garandeert u een plezierige dag, ook wanneer het regent. In dat geval wordt uw programma namelijk aangepast zodat de activiteiten binnen kunnen plaatsvinden. Een van onze top arrangementen is het zondagmiddag arrangement waarbij u geniet van leuke en uitdagende westernactiviteiten.

Neem contact op en boek meteen uw gewenste arrangement

Reserveer vandaag nog uw favoriete arrangement en wees verzekerd van een gezellig dagje uit dat ook met slecht weer door kan gaan. Heeft u nog vragen? Bijvoorbeeld over de verschillende mogelijkheden die wij bieden voor een leuk dagje uit wanneer het weer niet meewerkt? Bel dan naar 0316 – 200200. Wij helpen u graag om uw uitje tot een succes te maken! Direct een van onze activiteiten reserveren? Neem dan ook even contact met ons op door te bellen.

Reserveer nu!

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ