groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Dagje weg met slecht weer

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

Een dagje weg is bij De Westernboerderij zelfs met slecht weer erg leuk! Wij bieden veel activiteiten aan die geen zonnige dag vereisen. In onze grote slecht-weer-accommodatie bent u ook op een regenachtige dag verzekerd van leuke activiteiten! Onze locatie leent zich uitstekend voor bedrijfsuitjes.

Vele activiteiten voor een leuk dagje weg met slecht weer

Of u nu een dagje weg wilt met kinderen of collega’s, zelfs met slecht weer is bij De Westernboerderij altijd een plezierige dag te beleven. Kies uit een van onze arrangementen of stel uit alle mogelijke activiteiten zelf uw ideale dagje uit samen. Kies bijvoorbeeld voor het zondagmiddag arrangement dat perfect is voor familiedagen, verjaardagen, vriendengroepen en verenigingen. Tijdens deze dag onderneemt u leuke en uitdagende westernactiviteiten. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven. Bekijk onze brochure eens om te zien wat er mogelijk is, ook wanneer het op de geplande dag slecht weer blijkt te zijn!

Reserveer een van onze unieke activiteiten

De Westernboerderij garandeert u een geweldig dagje weg, ook met slecht weer! U kunt uw dagje weg eenvoudig reserveren. Alles wat u hiervoor hoeft te doen, is even contact met ons opnemen door te bellen of te mailen. Heeft u nog vragen, dan kunt u ons tussen 09.00 en 17.00 telefonisch benaderen via 0316 – 200200. Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze ontwikkelingen en aanbiedingen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!

Reserveer nu!

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ