groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Dagje weg met slecht weer

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

 

Een dagje weg is bij de Westernboerderij in Didam, nabij Arnhem, zelfs met slecht weer erg leuk! Wij bieden veel activiteiten aan in Didam, nabij Arnhem, die geen zonnige dag vereisen, zo weet u altijd wat te doen met slecht weer. In onze grote accommodatie bent u ook met slecht weer verzekerd van leuke activiteiten! Onze locatie leent zich uitstekend voor bedrijfsuitjes en andere soorten uitjes.

Vele activiteiten voor een leuk dagje weg met slecht weer

Weet u niet wat te doen bij slecht weer met kinderen of collega’s tijdens uw volgende uitje in regio Didam, nabij Arnhem? U beleeft altijd een plezierige dag bij de Westernboerderij, zelfs met slecht weer. Kies uit een van onze arrangementen of stel uit alle mogelijke activiteiten zelf uw ideale dagje uit samen. Kies bijvoorbeeld voor het zondagmiddagarrangement, perfect voor een familie-uitje, een verjaardagsfeest of een vriendenuitje. Tijdens deze dag onderneemt u leuke en uitdagende westernactiviteiten. Bekijk onze online tour eens om te zien wat er mogelijk is, ook wanneer het op de geplande dag slecht weer blijkt te zijn!

Reserveer een van onze unieke activiteiten

De Westernboerderij garandeert u een geweldig dagje weg, ook met slecht weer! U weet voortaan dus altijd wat te doen met slecht weer in Didam, regio Arnhem. Reserveer uw dagje weg eenvoudig en snel. Alles wat u hiervoor hoeft te doen, is contact met ons opnemen door te bellen of te mailen. Heeft u nog vragen? Benader ons dan telefonisch tussen 09.00 en 17.00 uur via 0316 – 200200. Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze ontwikkelingen en aanbiedingen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!

Reserveer nu!

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ