groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Een familie-uitje nabij Arnhem

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

 

Organiseer een gezellig familie-uitje bij de Westernboerderij in Didam, niet ver van Arnhem. U geniet bij ons van leuke activiteiten met uw hele gezin, maar u kunt ook een ruimte in Westernstijl huren om een feest of gebeurtenis te vieren. Het soort uitje dat u organiseert maakt niet uit, wij doen er alles aan om een geslaagd familie-uitje in de buurt van Arnhem te realiseren.

Geniet van diverse activiteiten tijdens uw familie-uitje nabij Arnhem

U heeft bij ons een uitgebreide keuze uit uiteenlopende activiteiten tijdens uw familie-uitje in de buurt van Arnhem. De activiteiten zijn voor alle leeftijden, dus zowel jong als oud heeft vast en zeker een leuke dag bij de Westernboerderij. U bent overigens niet enkel voor een familie-uitje welkom bij onze accommodatie in de buurt van Arnhem. Wij verwelkomen u en uw gezelschap ook graag tijdens een verjaardagsfeest of een vrijgezellendag.

Stel een arrangement samen

Wij bieden u een speciaal zondagmiddagarrangement aan, zodat u tegen een scherpe prijs geniet van een familie-uitje. Heeft u nog vragen of ontvangt u graag hulp om een arrangement op maat samen te stellen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0316 – 200200 of door een e-mail te sturen naar info@westernboerderij.nl.

Reserveer nu!

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ