groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Familiearrangementen

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

De gezelligste familiearrangementen boekt u voor een aantrekkelijke prijs bij De Westernboerderij. De gehele boerderij is ingericht in westernstijl, wat ervoor zorgt dat u direct de sfeer van het Wilde Westen proeft. Bovendien zorgen de activiteiten zowel voor ontspanning als voor een spannende portie sport en spel. Waar wacht u nog op? Beleef ook de sfeer van het Wilde Westen bij De Westernboerderij!

Kies uit diverse familiearrangementen

De Westernboerderij biedt u familiearrangementen waar zowel jong als oud optimaal plezier aan beleeft. Zo kunt u bij ons verschillende activiteiten combineren, waaronder bijvoorbeeld countrygolf met steptocht, paintballen, quad rijden of een gezellige huifkartocht maken. Na afloop geniet u met de hele familie van een heerlijke maaltijd in buffetvorm.

Reserveer uw familiearrangement meteen

Op de website kunt u alles vinden wat u moet weten over onze De Westernboerderij en de familiearrangementen. Ook kunt u hier de online brochure vinden, waarin alles nog eens overzichtelijk op een rijtje staat. Wilt u meer informatie of wilt u direct een datum vastleggen waarop u met de hele familie langskomt? Bel ons dan op nummer 0316 – 200200. Wij staan u graag te woord om u verder te helpen. Dat u met uw familie een leuke tijd beleeft op onze De Westernboerderij, dat is voor ons het allerbelangrijkste.

Reserveer nu!

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ