groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Familiedag all-in

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

 

Organiseer een familiedag all-in bij de Westernboerderij in Didam, nabij Arnhem, zodat u zonder zorgen geniet van een gezellige dag met uw familie. Onze deskundige medewerkers begeleiden u gedurende de dag, zodat u zich kunt focussen op het winnen van de verschillende spellen en de uitstekende catering. Bent u geïnteresseerd in een familiedag die compleet verzorgd is? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Sluit een arrangement af voor een familiedag all-in

Het is aan te raden om een arrangement af te sluiten wanneer u een compleet verzorgde familiedag wilt organiseren. U geniet hierdoor van meerdere leuke activiteiten in de buitenlucht, of binnen in het geval van slecht weer, u geniet van een heerlijk buffet en dat tegen een scherpe prijs. Indien u een all-in familiedag wilt organiseren, heeft u de keuze uit onder andere de volgende activiteiten:

De genoemde activiteiten zijn echter maar een greep uit het complete aanbod aan spellen. Het ruime aanbod zorgt ervoor dat iedereen in uw gezelschap geniet van een leuke activiteit. Stel een familiearrangement op maat samen en organiseer een familiedag die compleet verzorgd is.

Sluit de dag gezamenlijk af

Een all-in familiedag is pas een écht succes wanneer u het samen op een gezellige manier afsluit. Wij bereiden graag een grillbuffet, of een ander buffet, voor u en uw familie, zodat u de dag nabespreekt onder het genot van een heerlijk hapje en drankje. Heeft u nog vragen over een familiedag die compleet verzorgd is? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0316 – 200200 of door een e-mail te sturen naar info@westernboerderij.nl en stel uw vragen.

Reserveer nu!

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ