groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Familiedag Gelderland

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

Wilt u een onvergetelijke familiedag beleven in Gelderland? Boekt u dan een van de arrangementen van De Westernboerderij. De boerderij in Didam is een unieke en veelzijdige locatie in boeren-en westernstijl. Wanneer u een gezellige familiedag wilt organiseren met uw familie, vindt u bij ons de meest uiteenlopende activiteiten voor jong en oud.

Diverse arrangementen voor een geslaagde familiedag in Gelderland

De Westernboerderij biedt veel verschillende arrangementen aan. Of u nu op zoek bent naar een familiedag in Gelderland, een zondagmiddag familie arrangement of activiteiten voor kinderen, u vindt het bij ons. Bovendien kunt u hier terecht voor scooterverhuur, quad rijden en countrygolf in de natuur. Zoals u ziet, is niets te gek bij De Westernboerderij. U kiest voor een kant-en-klaar arrangement óf u kiest voor een arrangement op maat gemaakt. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Neem contact met ons op

Wilt u een onvergetelijke familiedag organiseren in Gelderland en wilt u ervan verzekerd zijn dat de dag een grandioos succes wordt? Neem dan contact op met De Westernboerderij via het telefoonnummer 0316 – 200200. Op deze manier kunt u al uw vragen aan ons stellen en kunt u zelf direct een reservering maken voor een geslaagde familiedag.

Reserveer nu!

  • MM slash DD slash JJJJ