groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Familiefeest in Gelderland

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

De Westernboerderij is een unieke en veelzijdige locatie voor uw familiefeest, bedrijfsuitje of vrijgezellendag in Gelderland. U vindt ons in een bosrijke omgeving. Wij bieden tal van activiteiten voor jong en oud, compleet in boeren- en westernstijl. De Westernboerderij is dé specialist voor uw familiefeest in Gelderland. Een dagje weg, personeelsuitje of op pad met de kids, bij De Westernboerderij is het altijd een succes! Tip: familiedag al vanaf € 33,50!

Diverse arrangementen voor uw familiefeest in Gelderland

Al vanaf € 7,50 per persoon heeft u de keuze uit diverse arrangementen. Van een familiearrangement tot activiteiten voor kinderen of van scooterverhuur tot quad rijden. ideaal als bedrijfsuitje, teamuitje of teambuilding activiteit. Kortom dé groepsspecialist van Gelderland!

Op zoek naar een uitdagend bedrijfsuitje, vrijgezellendag of familiefeest in Gelderland?

Probeer dan eens de zeskamp met allerlei leuke spellen. Bij slecht weer staat de ruime indoorlocatie tot uw beschikking. Wilt u een evenement organiseren, brainstormsessies houden of overnachten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Informeer naar de mogelijkheden bij De Westernboerderij in Gelderland. Doordat wij op minder dan vijf minuten van de snelweg A12 (afslag Zevenaar) en op vijftien minuten van Arnhem gevestigd zijn, kan het feest voordat u het weet beginnen.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Onder het genot van een mok koffie of thee informeren wij u over de vele mogelijkheden en geven u een persoonlijk advies over het samenstellen van een arrangement. Kom gezellig langs of bel ons op 0316-200200.

Reserveer nu!

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ