groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Familieweekend Gelderland

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

Beleef een uniek familieweekend in Gelderland en boek een arrangement bij De Westernboerderij. Gelegen in een bosrijk gebied, in de omgeving van Arnhem, staan wij garant voor een heerlijk weekend weg. Dit kunnen wij u verzekeren dankzij ons veelzijdige aanbod aan bijzondere activiteiten waarmee we voor ieder wat wils bieden.

Familieweekend in Gelderland: een onvergetelijke tijd

Waan u in een western. Wij bieden volop sport- en spelactiviteiten voor jong en oud. Maak een rit in een huifkar, overnacht in een tipi en meet uw krachten met uw familie tijdens handboogschieten, spijkerslaan en hoefijzerwerpen. Kom bij na een actieve dag en geniet van een heerlijke westernmaaltijd. Maak kennis met ons Waanzinnig Wild West weekend Wilt u uw familieweekend naar eigen inzicht invullen? Wij passen onze arrangementen graag aan naar uw persoonlijke wensen en voorkeuren!

Meer informatie over onze mogelijkheden?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterende kennismaking en ontdek de veelzijdige mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden. Wij doen er graag alles aan om uw familieweekend in Gelderland tot een succes te maken. Wij zijn telefonisch bereikbaar via nummer 0316 – 200200. Direct reserveren voor uw familieweekend in Gelderland? Ook dat doet u door ons even te bellen. Een familieweekend om nooit meer te vergeten, dat beleeft u bij De Westernboerderij.

Reserveer nu!

  • MM slash DD slash JJJJ