groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Groepsaccommodatie Didam

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

Beleef een onvergetelijke dag tijdens onze vele activiteiten en kies voor een unieke overnachting met onze groepsaccommodatie in Didam. Op De Westernboerderij bent u van harte welkom voor al uw groepsuitjes. Laat u verrassen door ons veelzijdige aanbod aan indoor- en outdoor activiteiten. En overnachten? Dat doet u in onze bijzondere tipi’s. U vindt De Westernboerderij in de omgeving van Arnhem.

Onze groepsaccommodatie in Didam: leuk voor jong en oud

Op De Westernboerderij is van alles te beleven voor jong en oud! Onze activiteiten vinden zowel binnen als buiten plaats en bieden uitdaging voor iedereen. U kunt bij ons terecht met uw vrienden, familie, collega’s en voor al uw andere groepsuitjes. Na een dagje genieten van onze activiteiten, overnacht u in onze groepsaccommodatie in Didam. Wij bezorgen u graag een bijzondere ervaring. Wat dacht u bijvoorbeeld van een overnachting in een authentieke tipi tent?

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Voor meer informatie over activiteiten en onze groepsaccommodatie in Didam kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar het volgende nummer: 0316 – 200200. Heeft u op onze website al een bepaald arrangement gezien dat u wel ziet zitten? Dan kunt u ons ook bellen om hiervoor direct te reserveren.

Reserveer nu!

  • MM slash DD slash JJJJ