groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Groepsaccommodatie omgeving Arnhem

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

Op zoek naar een leuke groepsaccommodatie in de omgeving van Arnhem? Bij De Westernboerderij overnacht u op een unieke manier. U vindt bij ons diverse activiteiten voor jong en oud geheel in westernstijl. Wij zijn gespecialiseerd in groepsuitjes en bieden onze groepsaccommodatie aan in combinatie met activiteiten, eten, drinken en vermaak. Overnachten doet u in onze unieke tipi’s.

De leukste groepsaccommodatie in de omgeving van Arnhem

Een compleet verzorgd Westernarrangement, countrygolf in de natuur of het vieren van een feestje in ons tipidorp: het kan allemaal bij De Westernboerderij. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid aanbod aan indoor- en outdoor activiteiten. En een groot voordeel aan onze locatie: u kunt tot 100 personen gebruikmaken van onze groepsaccommodatie in de omgeving van Arnhem. Wij informeren u graag geheel vrijblijvend over onze activiteiten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Meer informatie over onze groepsaccommodatie en activiteiten

Neem contact op met de leukste groepsaccommodatie in de omgeving van Arnhem. Dit doet u door te bellen naar 0316 – 200200. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de gewenste informatie. Direct reserveren? Ook daarvoor kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Reserveer nu!

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ