groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Groepsovernachting Gelderland

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

Op zoek naar een geschikte locatie voor een groepsovernachting in Gelderland? Dan komt u al snel bij De Westernboerderij uit. Met familie, vrienden of collega’s bent u een heerlijk weekend of weekje weg op een prachtige locatie. Slaap in een comfortabele accommodatie of maak van uw groepsovernachting in Gelderland op De Westernboerderij een unieke ervaring: breng de nacht door in een unieke tipi!

Allerlei activiteiten tijdens je groepsovernachting in Gelderland

De Westernboerderij is een mooie plek om met een groep te verblijven. Niet alleen omdat u hier van alle gemakken voorzien bent, maar ook omdat uw verblijf tot in de kleinste details geregeld is. Compleet met leuke activiteiten, zoals boogschieten en quad rijden. Of ontdek de prachtige omgeving tijdens een schitterende huifkartocht.

Volledig verzorgde arrangementen

Tijdens een groepsovernachting in Gelderland wilt u natuurlijk ook iets leuks doen. Daarom biedt De Westernboerderij verschillende arrangementen, zodat u zich geen moment verveelt tijdens uw verblijf. Dé topper voor uw weekje of weekendje weg is ons zondagmiddag arrangement, compleet met een hapje en drankje. Ook heeft u de keuze uit allerlei activiteiten in de Gelderse bossen.

Maak van uw verblijf een fantastisch weekje weg

De Westernboerderij is de specialist voor een groepsovernachting in Gelderland. Maak van het verblijf een unieke ervaring en slaap in een tipi, caravan of overnacht in de comfortabele boerderij. Overdag doet u met de groep de leukste activiteiten. Neem contact op met De Westernboerderij via telefoonnummer 0316-200200 en ontdek de mogelijkheden voor een groepsovernachting in Gelderland.

Reserveer nu!

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ