groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Huifkartocht Gelderland

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

Een huifkartocht in Gelderland kunt u maken via De Westernboerderij. Wij bieden u een fantastisch huifkararrangement, inclusief spellen en buffet! Een huifkartocht is een geweldig idee voor een verjaardag, teamuitje of een familiedag.

Een compleet verzorgde huifkartocht in Gelderland

Wij bieden u niet alleen de leukste huifkartocht van heel Gelderland, maar gaan nog een stuk verder met onze dienstverlening: De Westernboerderij maakt er graag een feestje van! Ons huifkararrangement ziet er als volgt uit:

  • We ontvangen u met koffie en een lekkere muffin.
  • Aansluitend maakt u een huifkartocht van een uur door de mooie buurtschap ‘De Greffelkamp’, waarbij de koetsier u onderweg voorziet van een glaasje punch!
  • Na de huifkartocht staan er diverse spellen klaar, zoals skilattenrace, boogschieten en een klompenrace.
  • We serveren u heerlijke warme broodjes met kruidenboter.
  • Vervolgens kunt u genieten van ons uitgebreide grillbuffet B, met lekkere een coupe roomijs en een mok koffie met bonbon toe.

Dit arrangement duurt ongeveer 4,5 uur en boekt u al voor 49,50 euro per persoon (exclusief drank)! Optioneel kunt u een ritje op de rodeostier bijboeken, voor 3,50 euro per persoon extra, om helemaal in de westernsfeer te blijven. Kijk ook eens naar de foto’s om een indruk te krijgen van onze huifkartocht!

Bel ons om direct te reserveren

Wilt u ook direct een geweldige huifkartocht in Gelderland boeken? Reserveer dan bij De Westernboerderij door te bellen naar 0316 – 200200. Op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur is onze reserveringsmedewerkster aanwezig. Natuurlijk kunt u ook telefonisch en per email contact opnemen wanneer u nog vragen hebt! We helpen u graag verder.

Reserveer nu!

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ