groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Kinderfeestjes Gelderland

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

Onvergetelijke kinderfeestjes worden verzorgd door De Westernboerderij in Gelderland. Bij De Westernboerderij in Didam is het mogelijk om te overnachten in een unieke tipi tent. De kinderen hebben genoeg vermaak met onze survivalbaan, countrygolfbaan en het speelfort. Uiteraard bieden wij deze activiteiten aan voor een voordelig tarief.

Kinderfeestjes om nooit meer te vergeten viert u bij ons in Gelderland

Een kinderfeestje bij De Westernboerderij is uniek! Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een survival kinderfeest. Dit kinderfeestje is bedoeld voor stoere kinderen vanaf 8 jaar oud. Natuurlijk kunt u ook gaan voor het knutsel kinderfeestje of het western kinderfeest. Dit is een compleet western kinderfeest met buksschieten, countrygolf en een rodeostier. Daarnaast krijgen de kinderen lekkere frietjes te eten en wat te drinken én is het zelfs mogelijk om te overnachten in een echte tipi tent. Voor welke van de kinderfeestjes bij De Westernboerderij in Gelderland u ook kiest, wij garanderen dat het een succes zal worden.

Wilt u graag meer informatie over onze kinderfeestjes in Gelderland?

Heeft u vragen over de kinderfeestjes? Of wilt u meer weten over onze andere arrangementen? Neem dan contact met ons op en bel ons op telefoonnummer 0316 – 200200. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden! Ook om een kinderfeestje te boeken kunt u ons het best even bellen.

Reserveer nu!

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ