groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Kleiduiven schieten Gelderland

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

Spectaculair kleiduiven schieten in Gelderland doet u bij De Westernboerderij voor een aantrekkelijke prijs. Of u nu komt met vrienden, collega’s of familie: kleiduiven schieten blijft een spannende en unieke activiteit. Geniet zoals vele anderen al deden van de sfeer op onze De Westernboerderij en kom langs wanneer het u uitkomt.

Talloze mogelijkheden wanneer u kleiduiven wilt gaan schieten in Gelderland

Kleiduiven schieten in Gelderland is niet zomaar iets wat u overal kunt doen. Gelukkig hebben wij op De Westernboerderij alles in huis om van uw activiteitenmiddag een gezellig en uniek dagje uit te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een arrangement, van bijvoorbeeld een combinatie van paintballen en kleiduiven schieten. Of kiest u toch liever voor de combinatie met een heerlijk buffet na afloop? Alles is mogelijk bij De Westernboerderij.

Meer informatie of direct reserveren? Neem contact op!

Wanneer u rondkijkt op onze website en in onze online brochure, vindt u hier alles wat u moet weten over kleiduiven schieten in Gelderland en over de andere activiteiten op onze De Westernboerderij. Vergeet u vooral niet even te kijken naar onze actuele aanbiedingen. Hebt u naar aanleiding van de website nog een vraag of wilt u direct reserveren? Bel ons dan op nummer 0316 – 200200.

Reserveer nu!

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ