groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Oud Hollandse spelen Gelderland

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

De gezelligste Oud Hollandse spelen speelt u in Gelderland, op Westernboerderij De Baerle. Hier hebt u de mogelijkheid om langs te komen in de sfeer van de cowboys en om ouderwets leuke spelletjes te spelen. De inrichting van onze westernboerderij doet terugdenken aan het wilde westen, maar ook aan het ouderwetse boerenleven. Bij een bezoek aan Westernboerderij De Baerle waant u uzelf dan ook werkelijk in een andere tijd. Of u nu komt met de hele familie of met een groep collega’s of vrienden, iedereen zal het naar zijn zin hebben.

Volledig verzorgde Oud Hollandse spelen in Gelderland

Op Westernboerderij De Baerle werken we met arrangementen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een arrangement waarbij u allerlei leuke Oud Hollandse spelen gaat doen in Gelderland en waarbij u na afloop geniet van een welverdiende, lekkere maaltijd in westernstijl. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen losse activiteiten te boeken. U leest er alles over op de website.

Heeft u nog vragen? Neem contact op!

Ook kunt u op onze website de online brochure downloaden, waarin alle informatie over onze westernboerderij en de Oud Hollandse spelen in Gelderland nog eens overzichtelijk bij elkaar staat. Bekijkt u ook eens onze actuele aanbiedingen. Hebt u na het lezen van de website nog vragen of wilt u direct een gezellig dagje uit reserveren? Bel dan naar 0316 – 200200. Wij staan klaar om u een geweldige dag te bezorgen.

Reserveer nu!