groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Outdoor activiteiten Gelderland

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

De leukste outdoor activiteiten in Gelderland boekt u bij De Westernboerderij. Quad rijden, huifkartochten of een zeskamp: het is allemaal mogelijk. Voor zowel volwassenen als kinderen bieden we geweldige outdoor activiteiten, zodat uw dagje uit zeker geslaagd zal zijn.

Diverse leuke outdoor activiteiten in Gelderland

De Westernboerderij biedt de leukste outdoor activiteiten van heel Gelderland aan! In een fijne sfeer en op een prachtige locatie kunt u allerlei spellen en activiteiten in de buitenlucht ondernemen. Heeft u een familie- of kinderfeestje, een vrijgezellen dag of een bedrijfsuitstapje? Kijk dan eens bij onze arrangementen wat wij allemaal te bieden hebben. Een steptocht, quad rijden, paintballen, kleiduiven schieten of een ritje met de huifkar door de prachtige natuur? Het is allemaal mogelijk. Natuurlijk kunt u bij ons ook een lekker hapje eten: onze arrangementen worden in de regel gecombineerd met een heerlijke lunch, barbecue of grillbuffet. Een dagje uit bij De Westernboerderij is altijd een succes!

Schrijf u direct in voor een van onze activiteiten

U kunt zich direct inschrijven voor de leukste outdoor activiteiten in Gelderland! Reserveren kan telefonisch of per email. Ook indien u nog vragen heeft, kunt u op deze wijzen contact met ons opnemen. Bel op werkdagen naar 0316 – 200200, tussen 09:00 uur en 17:00 uur.

Reserveer nu!

  • MM slash DD slash JJJJ