groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Paintballen Gelderland

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

Paintballen in Gelderland doet u voor een aantrekkelijke prijs bij De Westernboerderij. Wij bieden een unieke locatie met een western inrichting. Paintballen in westernstijl, als dat geen bijzondere ervaring is! Of u nu met een groep vrienden, met uw personeel of met een vrijgezellenfeest wilt gaan paintballen, bij ons kunt u genieten van aantrekkelijke aanbiedingen. Deze kunnen we indien gewenst compleet voor u op maat samenstellen. Neem hiervoor contact met ons op.

Mogelijkheden wanneer u wilt paintballen in Gelderland

Paintballen is een spannend spelletje waarin u uitgedaagd wordt om scherp te blijven. Wanneer u komt paintballen in Gelderland bij De Westernboerderij heeft u hierin verschillende mogelijkheden. Natuurlijk kunt u kiezen voor een losse activiteit, maar wat dacht u van een arrangement, waarin u niet alleen gaat paintballen in Gelderland, maar ook het stoere quad rijden onderneemt.

Neem contact op met ons om meteen te reserveren

Vergeet u vooral ook niet te kijken bij de actuele aanbiedingen, waar u misschien wel een aantrekkelijke aanbieding vindt voor paintballen in Gelderland. Hebt u na het lezen van de website toch nog vragen? Of wilt u misschien direct een reservering plaatsen om met uw gezelschap te gaan paintballen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0316 – 200200.

Reserveer nu!

  • MM slash DD slash JJJJ