groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Persluchtschieten in Gelderland

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

 

Ontdek wie van uw gezelschap de beste scherpschutter is tijdens persluchtschieten in Gelderland. De Westernboerderij in Didam, niet ver van Arnhem in Gelderland, beschikt over een gloednieuwe baan met doelwitten op verschillende afstanden. Deze afstanden variëren van 50 tot 150 meter. Ga de strijd met elkaar aan tijdens het PCP-schieten bij ons in de buurt van Arnhem en laat zien dat u de doelen het best kunt raken!

Persluchtschieten tijdens uiteenlopende uitjes in Gelderland

PCP-schieten bij ons in de buurt van Arnhem is een ontspannend en rustig uitje voor diverse groepen. Het is bijvoorbeeld erg leuk om te doen tijdens een vrijgezellendag, maar het is ook erg leuk tijdens:

Persluchtschieten bij ons in Gelderland is eigenlijk geschikt voor ieder uitje. Wilt u PCP-schieten combineren met een andere activiteit op onze uitdagende locatie in de buurt van Arnhem? Wij bieden een ruim aanbod aan verschillende spellen aan, waardoor uw uitje gegarandeerd een succes is. Stel nu een gepersonaliseerd arrangement samen en geniet van een geslaagd uitje vol plezier.

Lees onze reviews

Wilt u graag persluchtschieten bij ons, maar wilt u allereerst meer weten over onze accommodatie in Gelderland? Lees dan eens onze reviews. Het zal snel duidelijk worden dat vele mensen genieten van een uitje bij ons. Besluit direct om te gaan PCP-schieten in de buurt van Arnhem en plan uw volgende uitje nu. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 0316 – 200200 of door een e-mail te sturen naar info@westernboerderij.nl. Wij helpen u graag om een arrangement op maat samen te stellen.

Reserveer nu!

  • MM slash DD slash JJJJ