groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Personeelsfeest Gelderland

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

Wilt u een personeelsfeest organiseren in Gelderland waar uw personeel nog jaren over zal praten? Organiseert u deze dan bij Westernboerderij De Baerle. De mogelijkheden bij ons zijn eindeloos. Uw personeel zal tijdens het personeelsfeest gegarandeerd genieten van de outdooractiviteiten met western thema die wij aanbieden.

Vele activiteiten voor een geslaagd personeelsfeest in Gelderland

Wilt u een beetje actie toevoegen aan uw personeelsfeest in Gelderland? Kiest u dan voor een quad arrangement of een rodeo arrangement. Tijdens het quad arrangement gaat u met uw personeel quad rijden, schieten en spijkerslaan. Hierna zullen jullie heerlijk gaan genieten van een compleet grill buffet. Vindt u teambuilding zeer belangrijk binnen uw bedrijf? Kiest u met uw personeelsfeest dan voor het teambuildingarrangement. Wat uw wensen ook zijn, van alles is mogelijk bij Westernboerderij De Baerle.

Heeft u nog vragen over onze mogelijkheden?

Wilt u uw personeelsfeest bij Westernboerderij De Baerle in Gelderland organiseren maar wilt u eerst nog een belangrijk vraag stellen? Of wenst u misschien te informeren naar de mogelijkheden om een personeelsfeest op maat samen te stellen? Dan kunt u een snel verzoek om meer informatie doen of contact met ons opnemen door te bellen naar 0316 – 200200. Direct uw reservering plaatsen? Ook daarvoor neemt u telefonisch contact met ons op.

Reserveer nu!