groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Personeelsfeest Gelderland

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

Wilt u een personeelsfeest organiseren in Gelderland waar uw personeel nog jaren over zal praten? Organiseert u deze dan bij De Westernboerderij. De mogelijkheden bij ons zijn eindeloos. Uw personeel zal tijdens het personeelsfeest gegarandeerd genieten van de indoor- en outdoor activiteiten met western thema die wij aanbieden.

Vele activiteiten voor een geslaagd personeelsfeest in Gelderland

Wilt u een beetje actie toevoegen aan uw personeelsfeest in Gelderland? Kiest u dan voor een quad arrangement of een rodeo arrangement. Tijdens het quad arrangement gaat u met uw personeel quad rijden, schieten en spijkerslaan. Hierna zullen jullie heerlijk gaan genieten van een compleet grill buffet. Vindt u teambuilding zeer belangrijk binnen uw bedrijf? Kiest u met uw personeelsfeest dan voor het teambuildingarrangement. U kunt er ook voor kiezen om te overnachten in een van onze tipi’s! Wat uw wensen ook zijn, van alles is mogelijk bij De Westernboerderij.

Heeft u nog vragen over onze mogelijkheden?

Wilt u uw personeelsfeest bij De Westernboerderij in Gelderland organiseren maar wilt u eerst nog een belangrijk vraag stellen? Of wenst u misschien te informeren naar de mogelijkheden om een personeelsfeest op maat samen te stellen? Dan kunt u een snel verzoek om meer informatie doen of contact met ons opnemen door te bellen naar 0316 – 200200. Direct uw reservering plaatsen? Ook daarvoor neemt u telefonisch contact met ons op.

Reserveer nu!

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ