groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Personeelsuitje Gelderland

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

 

Wilt u het leukste personeelsuitje organiseren nabij Arnhem, in Gelderland? Boek deze dan bij de Westernboerderij. Wij zijn gespecialiseerd in groepsuitjes voor de zakelijke en particuliere markt. Waan u in het Wilde Westen met onze uitdagende activiteiten en arrangementen. Onze locatie maakt het mogelijk alles onder een dak te ondernemen. Eten, drinken, vermaak én overnachten. Of u nu een kant- en klaararrangement zoekt of een personeelsuitje op maat wilt: alles is mogelijk bij de Westernboerderij in Didam, niet ver van Arnhem!

De activiteiten die u kunt organiseren bij een personeelsuitje nabij Arnhem, Gelderland

Met ons uitgebreide aanbod aan activiteiten kunt u zeker een geslaagd personeelsuitje organiseren nabij Arnhem, Gelderland. Onze activiteiten zijn geschikt voor alle leeftijden, zowel jong als oud. Zoekt u een verrassend en compleet arrangement waar iedereen aan mee kan doen? Bekijk dan ons complete Westernarrangement eens! De activiteiten van dit arrangement worden zowel binnen als buiten gespeeld. Als het weer wat minder is, bent u ervan verzekerd dat uw indooractiviteiten altijd doorgaan. Het arrangement is zeer geschikt voor een bijzonder bedrijfsuitje, personeelsuitje of familie-uitje. Naast dit arrangement kunt u ook bij ons terecht voor diverse andere arrangementen of kunt u zelf een arrangement samenstellen.

Boek nu uw personeelsuitje

Bent u er klaar voor om het allerleukste personeelsuitje te organiseren in de buurt van Arnhem, Gelderland? Boek dan uw activiteit bij de Westernboerderij. U bent 365 dagen per jaar van harte welkom op dé locatie in Gelderland. Heeft u vragen over onze activiteiten of wilt u graag weten wat er mogelijk is? U kunt ons bereiken op 0316 – 200200. Bekijk onze online tour om een goede indruk te krijgen van onze Westernboerderij.

Reserveer nu!

  • MM slash DD slash JJJJ