groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Spelshow nabij Arnhem

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

 

Indien u een liefhebber bent van een spelshow zit u goed bij de Westernboerderij in Didam, niet ver van Arnhem. U gaat de strijd met elkaar aan om tijdens een kennisquiz te achterhalen wie van uw gezelschap het meest weet over muziek, cultuur of spelling. Neem direct contact met ons op en plan een spelshow tijdens uw volgende uitje in de buurt van Arnhem.

Een spelshow als onderdeel van een arrangement bij ons in de buurt van Arnhem

Een spelshow zoals ‘Ik hou van Holland’ is een erg leuke activiteit tijdens uw volgende uitje, zoals een personeelsuitje of een Abraham-feest. Het is echter nog leuker om deze activiteit te combineren met een ander spel, zoals persluchtschieten of archery tag. Stel zelf een gepersonaliseerd arrangement op maat samen en u combineert tegen een scherpe prijs diverse activiteiten. Iedereen in uw gezelschap geniet dan optimaal van een leuk spel tijdens het uitje.

Maak een afspraak

Wilt u graag de strijd met elkaar aangaan tijdens een spelshow in de buurt van Arnhem? Neem dan contact op met onze medewerkers en maak een afspraak. U bereikt ons door te bellen naar 0316 – 200200 of door een e-mail te sturen naar info@westernboerderij.nl. Stel op deze manier ook gerust eventuele vragen die u heeft.

Reserveer nu!

  • MM slash DD slash JJJJ