groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Sportieve arrangementen

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

Sportieve arrangementen voor een dagje uit boekt u bij De Westernboerderij! Centraal gelegen in Gelderland zijn wij dé accommodatie voor een leuke dag. Wij bieden u eindeloos veel sportieve activiteiten voor een geslaagd familiefeest, een leuk personeelsuitje of een geweldig vrijgezellenuitje!

Onze accommodatie biedt mogelijkheid tot vele sportieve arrangementen

De mogelijkheden voor sportieve arrangementen zijn bij De Westernboerderij heel groot! We geven u een kleine greep uit de opties:

  • Het quad-arrangement: een geweldige middag met quad rijden en andere activiteiten als boogschieten en spijkerslaan, gevolgd door grillbuffet C.
  • Het western-arrangement met activiteiten als handboogschieten, buksschieten, hoefijzerwerpen, en spijkerbroekhangen! Daarna geniet u van grillbuffet B staat er voor u klaar.
  • Het zondagmiddag-arrangement, met geweldige activiteiten voor zowel volwassenen als kinderen, inclusief grillbuffet C.

Bovenstaande links zijn maar enkele voorbeelden van de vele sportieve arrangementen die wij aanbieden! Uiteraard kunt u ook zelf een arrangement laten samenstellen!

Schrijf u in en neem ook deel aan een van onze arrangementen

Schrijf uw groep direct in voor een van onze sportieve arrangementen, of neem eens contact met ons op om een arrangement te laten samenstellen. Ook uw vragen beantwoorden we uiteraard graag. Hiervoor bent u van harte welkom om tussen 09:00 en 17:00 te bellen naar 0316 – 200200.

Reserveer nu!

  • MM slash DD slash JJJJ