groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Teambuilding events

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

Voor de leukste teambuilding events komt u naar de Westernboerderij. Op onze locatie vindt u alles onder één dak. Eten, drinken, overnachten en natuurlijk vermaak. Als specialist in het organiseren van groepsuitjes, weten wij van alle teambuilding events een succes te maken. Aan het einde van de dag zorgen wij ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Ons aanbod aan activiteiten is zo groot dat jong en oud zich hier vermaken.

Leuke en uitdagende teambuilding events

Onze locatie is uitstekend geschikt voor teambuilding events. Met een buiten- én binnen locatie bent u er altijd van verzekerd dat uw activiteiten door gaan. Ons teambuilding arrangement is helemaal afgestemd op uw wensen. Uitdagende opdrachten, samenwerken, of een leuke workshop of een actieve zeskamp? Alles is mogelijk! Waan u zelf in het Wilde Westen op onze Westernboerderij en beleef samen met collega’s, vrienden, familie of sportteam een leuke dag! En na de activiteiten nog geen zin om naar huis te gaan? Dan blijven jullie toch gewoon overnachten in onze tipi’s?

Boek nu de leukste teambuilding activiteiten

Benieuwd naar de mogelijkheden? U bent altijd welkom op onze locatie, waar we u graag alles vertellen. Maar u kunt ons natuurlijk ook bellen. Dat kan op 0316 – 200200. Wanneer u uw teambuilding events bij ons boekt, zorgen wij er voor dat het een onvergetelijke dag wordt!

Reserveer nu!

  • MM slash DD slash JJJJ