groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

50 jaar sarah feest

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

De Westernboerderij is de specialist op het gebied van teambuilding in Gelderland. Tijdens uw teambuildingdag bij onze De Westernboerderij heeft u de keuze uit verschillende activiteiten. Dit zijn zowel indoor- als outdooractiviteiten. Of de zon nu schijnt of het regent, bij De Westernboerderij kunt u altijd een leuke dag teambuilding in Gelderland beleven.

Verschillende activiteiten tijdens een dag teambuilding in Gelderland

U kunt samen met uw collega’s allerlei activiteiten ondernemen bij onze De Westernboerderij. Werk aan een creatief project of ga samen met uw collega een parcours af op een quad. Geef een extra dimensie aan deze activiteit: doe de bestuurder een blinddoek om en laat de bijrijder instructies geven. Ook kunt u samen bouwen aan een vlot om droog naar de overkant te komen.

Een complete dag teambuilding in Gelderland

Bij De Westernboerderij wordt uw teamdag tot in de puntjes verzorgd. Met allerlei activiteiten werkt u samen met collega’s op een leuke manier aan een goede samenwerking. Tussen de activiteiten door geniet u van een hapje en een drankje en de dag wordt afgesloten met een heerlijk diner. Tijdens een dag teambuilding in Gelderland bij De Westernboerderij zal het u aan niets ontbreken. Bel ons om de mogelijkheden te bespreken: 0316-200200.

Reserveer nu!

  • MM slash DD slash JJJJ