groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Teambuilding grote groepen

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

Alle neuzen dezelfde kant op, dat is de uitdaging van teambuilding met grote groepen. Met jarenlange ervaring en een groot aanbod aan activiteiten, weet u zeker dat u bij de Westernboerderij een geslaagde teambuilding heeft. We organiseren al jaren uitjes voor (grote) groepen en hebben ons hierin dan ook gespecialiseerd. Onze locatie, met binnen- en buitenruimtes, biedt vele mogelijkheden voor uw teambuilding.

Voor teambuilding met grote groepen bent u hier op de juiste plek

Op zoek naar de juiste locatie om uw teambuilding te organiseren? Dan kunt u zeker terecht bij ons. Met ruim zes hectare eigen grond, is onze locatie is perfect geschikt voor grote groepen. Tijdens onze teambuilding leren uw collega’s elkaar beter kennen en zullen zij moeten samenwerken om de uitdagende opdrachten uit te voeren. Teambuilding bij de Westernboerderij betekent een op maat gemaakt arrangement. Laat ons weten wat u van deze dag verwacht, dan stellen wij het perfecte arrangement samen.

Bespreek de mogelijkheden met ons

Stuur uw collega’s met een blinddoek op een quad een parcours rond, leer alles over Line Dancing, meet elkaars krachten tijdens een potje touwtrekken tijdens een zeskamp of daag elkaar uit op een survivalbaan. Dit is slechts een greep wat u kunt verwachten tijdens uw teambuilding. Wij vertellen graag wat wij voor u kunnen betekenen. Kom gezelligs langs op onze locatie of neem telefonisch contact met ons op 0316 – 200200. U kunt alvast rondkijken op onze Westernboerderij tijdens de online tour.

Reserveer nu!

  • MM slash DD slash JJJJ