groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Teambuilding organiseren

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

Is het aan u om de teambuilding te organiseren? Ga dan voor een unieke ervaring en boek bij de Westernboerderij! Waan u in het Wilde Westen en maak een keuze uit de vele activiteiten waarbij de deelnemers moeten samenwerken, overleggen en elkaar moeten uitdagen. Laat uw arrangement op maat samenstellen, zo bent u altijd verzekerd van een geslaagde teambuilding.

Teambuilding organiseren? Hier heeft een ruime keuze uit activiteiten

De Westernboerderij beschikt over ruim zes hectare grond. Met zowel een buiten- als binnen locatie leent onze Westernboerderij zich perfect voor activiteiten en teambuilding. Dankzij de verwarmde binnen locatie bent u verzekerd dat uw activiteiten altijd door gaan, ook bij slecht weer. Bij de Westernboerderij vindt een zeer gastvrije en natuurlijke omgeving met alles onder één dak. Eten, drinken, overnachten en vermaak! Met de activiteiten voor de teambuilding of één van de zeskampen die wij aanbieden, zorgen wij ervoor dat aan het eind van de dag de neuzen de zelfde kant op staan en dat de teamleden elkaar beter kennen. Na de activiteiten kunt u genieten van een gezellig feest inclusief buffet. Ook kunt u met het hele gezelschap blijven overnachten.

Wij helpen graag met het organiseren van uw teambuilding

Het gehele jaar door organiseren wij activiteiten voor kleine en grote groepen. Vriendengroepen, verenigingen, leerlingen, bedrijven en families kunnen bij ons terecht voor een leuk en uitdagend programma. Uw teambuilding hier boeken? U bent van harte welkom! Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden. Bel naar 0316 – 200200 of kom langs op onze locatie! Bekijk onze online tour voor een impressie van onze Westernboerderij.

Reserveer nu!

  • MM slash DD slash JJJJ