groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Teambuilding weekend

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

De leukste activiteiten voor teambuilding én een weekend vullend programma? Geen probleem bij de Westernboerderij! Hier vindt u een groot aanbod aan activiteiten die zeer geschikt zijn voor teambuilding. Of dat nu met uw vrienden, collega’s, vereniging of sportteam is: wij zijn gespecialiseerd in groepsuitjes en maken van elk uitje een succes. Bij ons waant u zich in het Wilde Westen, onze activiteiten zijn dan ook geheel in Western stijl. En ook met onze tipi’s overnacht u in Western stijl. Kies voor een unieke en onvergetelijke ervaring en boek uw teambuilding bij de Westernboerderij.

De leukste teambuilding activiteiten voor een weekend in het Wilde Westen

De Westernboerderij is de ideale locatie wanneer u zoekt naar teambuilding activiteiten voor een heel weekend. Onze locatie is gelegen in een bosrijke omgeving en met ruim zes hectare aan grond, kunnen wij zowel binnen- als buitenactiviteiten aanbieden. U bent er in ieder geval van verzekerd dat er genoeg te ondernemen is én dat de activiteiten altijd door kunnen gaan. Met een teambuilding bij de Westernboerderij boekt u een onvergetelijke en origineel uitstapje voor de hele groep.

Een uniek en origineel teambuilding weekend

Moe en voldaan na een dag teambuilding? Geniet van een heerlijk uitgebreid buffet en vier ’s avonds feest tijdens de Westernparty. Na een avondje dansen en feesten, duikt iedereen de tipi in voor een overnachting in Western stijl. ’s Ochtends staat het ontbijt voor u klaar en is tijd voor een nieuwe dag.

Welk weekend wilt u langskomen?

Ons teambuilding arrangement is geheel op maat samen te stellen aan de hand van uw wensen. Graag kijken we samen met u naar de perfecte invulling van het weekend. Zin in een weekend in het Wilde Westen? Neem dan zeker contact met ons op! Kom langs op onze locatie of neem telefonisch contact op door te bellen naar 0316 – 200200. U kunt onze online tour bekijken om een indruk te krijgen van onze Westernboerderij.

Reserveer nu!

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ