groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Teambuildingsdag

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

Een leuke, uitdagende en inspirerende teambuildingsdag beleeft u bij de Westernboerderij. Met vrienden, collega’s, dispuutsgenoten, sportteam of een ander team werken aan teambuilding? Onze activiteiten zijn uitdagend en zorgen dat aan het einde van de dag alle neuzen dezelfde kant op staan. Ons ruime aanbod aan indoor- en outdooractiviteiten zorgt ervoor dat zowel jong en oud een onvergetelijk dag beleeft.

Leuke uitdagende activiteiten in Western stijl tijdens een teambuildingsdag

Samen de hindernisbaan over, de hersenen laten kraken met verschillende raadsels, elkaar uitdagen op de quad of een workshop volgen: met onze activiteiten leren u en uw team samenwerken op een leuke manier. Wij gaan graag voor u aan de slag om een teambuildingsdag op maat samen te stellen. Vertel ons uw wensen en wij zorgen voor een perfecte invulling van de dag. Naast onze activiteiten bent u bij ons van harte welkom om te genieten van een avond geheel in Western stijl. En overnachten is ook geen enkel probleem. Onze tipi’s zijn perfect om te overnachten na een teambuildingsdag.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Dankzij onze ervaring en expertise weten wij van elk teamuitje een succes te maken. Met een teambuildingsdag bij de Westernboerderij weet u zeker dat u en uw teamgenoten elkaar beter leren kennen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0316 – 200200 of kom langs op onze locatie om de teambuildingsdag te bespreken. Neem alvast een kijkje door onze online tour te bekijken.

Reserveer nu!

  • MM slash DD slash JJJJ