groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Unieke bedrijfsuitjes

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

Bij de Westernboerderij bent u op de juiste plek wanneer u zoek naar unieke bedrijfsuitjes. Wij zijn gespecialiseerd in groepsuitjes en onze locatie biedt de mogelijkheid voor unieke bedrijfsuitjes in Western stijl. Bij ons vindt u leuke en uitdagende activiteiten op één plek. Dankzij onze verschillende binnen ruimtes én een buiten locatie bent u ervan verzekerd dat uw bedrijfsuitje altijd door gaat. U bent 365 dagen per jaar van harte welkom bij de Westernboerderij!

De meest unieke bedrijfsuitjes vindt u hier

Bedrijfsuitjes bij de Westernboerderij zijn gegarandeerd een succes. Al jarenlang organiseren wij voor diverse bedrijven unieke bedrijfsuitjes. Met zes hectare in een bosrijke omgeving, leent onze locatie zich perfect voor activiteiten in Western stijl. In ons uitgebreide assortiment vindt u activiteiten waar jong en oud zich mee vermaken. Onze activiteiten vinden zowel binnen als buiten plaats. Maak een keuze uit onze activiteiten of kies voor een arrangement. Eén van onze toparrangementen is het complete Westernarrangement. Boogschieten, buksschieten en ring- en hoefijzerwerpen zijn slechts een greep uit de vele mogelijke activiteiten. Na de activiteiten schuift u gezellig aan tafel en geniet u van een heerlijk grill buffet. En overnachten? Dat kan in onze unieke tipi’s!

Meer informatie over onze unieke bedrijfsuitjes?

Staat een bedrijfsuitje op de planning en zoekt u naar een geschikte locatie? Neem dan zeker contact met ons op. Onze medewerkers gaan graag voor u aan de slag om de perfecte dag samen te stellen. En uniek? Dat is onze locatie zeker! U bent altijd welkom op onze locatie om uw wensen te bespreken. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken op 0316 – 200200. Neem alvast een kijkje tijdens onze online tour.

Reserveer nu!

  • MM slash DD slash JJJJ