groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Een verjaardagsfeest organiseren nabij Arnhem

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

 

Besluit om een verjaardagsfeest te organiseren bij de Westernboerderij in Didam, in de buurt van Arnhem, en geniet van een dag vol leuke activiteiten. Heeft u geen zin in activiteiten, maar wilt u een gezellig samenkomen met uw geliefden organiseren? Onze accommodatie nabij Arnhem beschikt over meerdere sfeervolle zalen waar u een geslaagd verjaardagsfeest kunt organiseren. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden direct.

Een verjaardagsfeest vol leuke activiteiten organiseren in de buurt van Arnhem

Indien u wel een verjaardagsfeest vol actie wilt organiseren niet ver van Arnhem, zit u bij ons ook goed. Wij bieden uiteenlopende activiteiten aan voor jong en oud. U denkt hierbij bijvoorbeeld aan:

Deze verschillende activiteiten zijn echter maar een greep uit het complete aanbod aan spellen. Wilt u graag meerdere activiteiten doen? Besluit dan om een gepersonaliseerd arrangement samen te stellen. U geniet hierdoor tegen een scherpe prijs van een compleet verzorgde dag inclusief hapje en drankje.

Neem contact met ons op

Wilt u graag een verjaardagsfeest organiseren bij ons in de buurt van Arnhem, maar ontvangt u graag hulp om een arrangement samen te stellen? Neem dan contact op met onze medewerkers, zij helpen u graag verder. U bereikt hen door te bellen naar 0316 – 200200 of door een e-mail te sturen naar info@westernboerderij.nl.

Reserveer nu!

  • MM slash DD slash JJJJ