groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Een vrijgezellendag in de buurt van Nijmegen

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

 

U organiseert een geslaagde vrijgezellendag of vrijgezellenuitje bij de Westernboerderij in Didam, nabij Nijmegen en Arnhem. Onze accommodatie is uitermate geschikt voor een vrijgezellenfeest, aangezien u kunt genieten van een hapje en een drankje in combinatie met leuke activiteiten. Indien gewenst boekt u een van onze sfeervolle zalen voor een gezellig samenkomen met vrienden, familie en/of collega’s. Het soort vrijgezellendag dat u wilt organiseren maakt niet uit, u kunt te allen tijde terecht voor een geslaagd vrijgezellenuitje bij ons in de buurt van Nijmegen en Arnhem.

Stel een arrangement samen voor een vrijgezellendag vol leuke activiteiten nabij Nijmegen

Uw vrijgezellenuitje in de buurt van Arnhem is geslaagd wanneer u samen met uw gezelschap geniet van de leuke activiteiten die wij aanbieden. U gaat bijvoorbeeld de strijd met elkaar aan tijdens een spelshow, waar u erachter komt wie de meeste kennis bezit over muziek en cultuur. Het is echter ook mogelijk om voor een actiever spel te kiezen, zoals paintballen of archery tag. Wilt u graag meerdere activiteiten doen op een dag? Kies er dan voor om een arrangement samen te stellen voor uw vrijgezellendag in de buurt van Nijmegen. U geniet hierdoor tegen een scherpe prijs van een leuk vrijgezellenuitje in de natuur, niet ver van Arnhem.

Ontdek meer over de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de uiteenlopende mogelijkheden voor uw vrijgezellendag in de buurt van Nijmegen? Bekijk dan eens onze online tour om een goede indruk op te doen. Heeft u hierna nog vragen of wilt u meer weten over een vrijgezellenuitje nabij Arnhem? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0316 – 200200 of door een e-mail te sturen naar info@westernboerderij.nl.

Reserveer nu!

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ