groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Weekend weg vrienden

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

Een weekend weg met vrienden: dat doet u in westernstijl bij De Westernboerderij in Didam. De Westernboerderij is gelegen op 15 minuten van Arnhem en eenvoudig bereikbaar met eigen vervoer. U kunt bij ons een keuze maken uit diverse indoor & outdoor activiteiten voor een scherpe prijs. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem vandaag nog contact met ons op en reserveer direct!

Weekend weg vrienden: succes verzekerd

Countrygolf in de natuur, quad rijden of deelnemen aan een compleet verzorgd rodeo arrangement. Het is slechts een kleine greep uit ons aanbod leuke activiteiten voor jong en oud. Sluit een weekend weg met vrienden in stijl af door een overnachting te boeken in een van onze karakteristieke accommodaties. Maak hierbij een keuze uit onder meer:

  • Tipi gelegen in het tipidorp
  • Een western huifkar

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen te kamperen op ons nabij gelegen kampeerterrein.

Arrangementen op maat

Maak vandaag nog een keuze uit ons diverse aanbod leuke arrangementen voor een onvergetelijk weekend weg met vrienden en reserveer direct. Heeft u zelf ideeën over de invulling van uw weekend weg? Wij stellen onze arrangementen ook graag op maat voor u samen. Neem contact met ons op door te bellen naar 0316 – 200200 voor meer informatie.

Reserveer nu!

  • MM slash DD slash JJJJ