groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Western camping Nederland

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

Beleef een leuk dagje uit met uw familie en sluit af in stijl met een overnachting in een tipitent op de leukste western camping van Nederland: De Westernboerderij. Gelegen in het bosrijke Didam, op korte afstand van Arnhem, is onze locatie dé ideale plek voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, vrienden- én familieweekenden. En dat alles in westernstijl!

Western camping Nederland: feest voor de hele familie

Het vieren van een feestje, countrygolf in de natuur of quad rijden op ruig terrein: het kan bij ons allemaal. Laat u verrassen door ons veelzijdige aanbod arrangementen voor jong en oud. Als leukste western camping van Nederland bieden wij u niet alleen een bijzondere overnachting, maar ook de leukste indoor- en outdoor activiteiten. Als u wilt, kunt u dit aanvullen met een stevige lunch, brunch of BBQ. Onze activiteiten dienen vooraf gereserveerd te worden, dus wacht niet langer en boek het leukste groepsuitje!

Kampeer met de hele familie in sfeer op onze western camping

Wilt u meer weten over de leukste western camping van Nederland of bent u benieuwd naar de tarieven van onze activiteiten en arrangementen? Neem gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door ons te bellen via het nummer 0316 – 200200. Bent u er al uit van welke van onze vele arrangementen en faciliteiten u gebruik wenst te maken? Dan kunt u ook direct reserveren! Ook hiervoor neemt u telefonisch contact met ons op.

Reserveer nu!

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ