groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Western feest

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

Organiseert u een western feest, dan vindt u alle benodigde ingrediënten bij De Westernboerderij. Wij bieden u een gezellige omgeving, volledig ingericht in de stijl van de cowboys. Of u nu een personeelsfeest, een vrijgezellenfeest of een gezellig feestje voor vrienden moet organiseren, bij ons beleeft iedereen een geslaagde dag.

Kies uit diverse mogelijkheden voor een western feest

Op onze De Westernboerderij heeft u de mogelijkheid om te gaan paintballen, kleiduiven schieten, westernactiviteiten en nog veel meer. Voor mensen van iedere leeftijd bieden wij u geschikte activiteiten, dus ook wanneer u een western feestorganiseert voor een gecombineerde groep. Wanneer u geniet van een van onze arrangementen, heeft u altijd het meest complete dagje uit voor iedereen. Wij zorgen er dan ook voor dat uw dag volledig is verzorgd, inclusief activiteiten, maaltijden en, indien gewenst, zelfs een overnachting in een authentieke tipi tent.

Neem contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Om uw western feest helemaal in stijl af te maken, heeft u de keuze uit verschillende buffetten waar u kunt genieten van de lekkerste maaltijden. Meer informatie over de mogelijkheden vertellen we u op de website. Wilt u direct een datum vastleggen of wilt u meer informatie? Bel ons dan op nummer 0316 – 200200.

Reserveer nu!

  • MM slash DD slash JJJJ