groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Workshops Gelderland

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

Leuke workshops in Gelderland volgt u bij De Westernboerderij in Didam. Schilderen, salsadansen, biertappen en nog veel meer: het kan allemaal! Onze workshops zijn bedoeld voor groepen vanaf acht personen.

Een creatief uitje met een van onze workshops in Gelderland

Onze workshops zijn een ideaal idee voor een creatief uitje in Gelderland! De onderstaande workshops behoren op De Westernboerderij tot de mogelijkheden:

  • Workshop schilderen in de vrije natuur: ontspanning, vrijheid en plezier in het schilderen staat voorop. Een leuk idee voor een familiefeestje: misschien maken de kleinkinderen wel een prachtig schilderij voor opa en oma?
  • Workshop paaldansen: dit leuke en leerzame programma is heel geschikt voor vriendinnengroepen en vrijgezellenfeesten! Met deze workshop leert u alle basisbeginselen van paaldansen. Na afloop krijgt iedere deelnemer een certificaat.
  • Workshop salsadansen: een succes op alle soorten feestjes en gelegenheden. Naast het leren van de danspasjes staat plezier en vrolijkheid voorop! De workshop kan ook prima ingezet worden als teambuildingsactiviteit.
  • Workshop biertappen: aan het eind van deze workshop tapt u het perfecte biertje!
  • Workshop sieraden maken: een heerlijk creatieve workshop om zelf een ketting of armband te maken.
  • Workshop schminken: u leert de basisvaardigheden van het schminken en ontdekt hoe u kinderen en volwassenen eenvoudig kunt omtoveren in bijzondere dieren en figuren!
  • Workshop figuurballonnen maken: u leert met deze workshop allerlei leuke beestjes vouwen uit figuurballonnen.

De prijs van alle workshops is op aanvraag.

Boek een workshop

Kies ook voor de leukste workshops van Gelderland, kies voor De Westernboerderij! U kunt vandaag nog telefonisch of per email reserveren. We nodigen u ook uit contact op te nemen indien u nog vragen heeft. Op werkdagen kunt u tussen 09:00 uur en 17:00 uur bellen naar 0316 – 200200.

Reserveer nu!

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ