groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Zeskamp

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

Een zeskamp bij De Westernboerderij is een sportief idee voor een personeelsuitje, een familiefeest of een vrijgezellendag. Reserveer vandaag nog en beleef een fantastische dag met allerlei leuke spellen.

Keuze uit diverse spellen met een zeskamp

De Westernboerderij biedt u verschillende mogelijkheden voor een zeskamp met diverse spellen:

  • Western-fun: een middag actief bezig zijn met onder meer een survivalbaan, de skilattenrace, boogschieten, zaklopen, de skippyslang en quad rijden. U geniet daarna van een heerlijke barbecue.
  • Western-game: een actief dagje uit onder andere vlotvaren, de buikschuifbaan, de survivalbaan, buksschieten, touwtrekken en knotshockey. Na het actieve gedeelte serveren wij u een heerlijk western grillbuffet.
  • Western-water: een geweldige activiteit voor een warme dag, met spellen als vlotvaren en sponsbroekrace, buikschuifbaan, vliegend tapijt en knotshockey, inclusief lunch en barbecue.

Wanneer u op bovenstaande links klikt, vindt u direct meer informatie over de activiteiten en de kosten van een zeskamp.

Schrijf direct in voor een zeskamp

U kunt uw groep direct inschrijven voor een leuke zeskamp bij De Westernboerderij! Neem daarvoor telefonisch of per email contact met ons op. Ook indien u nog vragen mocht hebben, bijvoorbeeld over onze verschillende mogelijkheden, horen we graag van u. Bel op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur naar 0316 – 200200.

Reserveer nu!

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ