groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Zondagmiddag uitje

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

Anderen bekeken ook

 

Wilt u op zondagmiddag een leuk uitje hebben, bijvoorbeeld met uw gezin, familie of bedrijf? Komt u dan naar De Westernboerderij in Gelderland. De Westernboerderij tovert uw zondag om in een spannend avontuur. Voor zowel jong als oud is er van alles te beleven. Bij De Westernboerderij kunt u dan ook terecht voor een zondagmiddag uitje waar u met de hele groep van kunt genieten.

Een gezellig zondagmiddag uitje? Kies uit onze vele arrangementen!

Vanaf 14:00 uur vindt de ontvangst plaats met een heerlijke mok koffie/thee en een huisgemaakte muffin. Vervolgens wachten de cowboys u op in de arena. Hier kunt u deelnemen aan diverse westernactiviteiten, zoals boogschieten, buks schieten, spijkerslaan, spijkerbroekhangen, knotshockey, bierpulschuiven, levend tafelvoetbal en nog veel meer. Ook kunt u tijdens het zondagmiddag uitje meedoen met een skilatten-en klompenrace. Bent u nieuwsgierig naar de kosten van zo’n zondagmiddag uitje bij De Westernboerderij? Bekijk dan snel onze prijzen.

Neem contact op voor meer informatie over onze mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij De Westernboerderij? Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier of te bellen naar telefoonnummer 0316 – 200200. Tevens kunt u via deze weg direct een reservering plaatsen. Tot snel op De Westernboerderij!

Reserveer nu!

  • MM slash DD slash JJJJ