groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Huisregels Groepsaccommodatie De Westernboerderij

Huisregels Groepsaccommodatie De Westernboerderij

Om uw verblijf en dat van anderen zo plezierig mogelijk te maken, hanteren we tijdens uw verblijf onderstaande huisregels:

Borg: Bij aankomst dient u de borg à € 250,00 in gesloten envelop te overhandigen aan de medewerker van de Westernboerderij. U krijgt de borg bij vertrek en na controle weer retour.

Parkeren: Dit dient te gebeuren op de daarvoor aangewezen camping parkeerplaatsen. Op het campingterrein zelf is uitsluitend laden en lossen toegestaan. Maximum snelheid op de camping is stapvoets.

Toiletten/douches: Deze worden gemeenschappelijk gebruikt, ook door evt. andere groepen. Houdt deze schoon, denk a.u.b. ook aan degene die na u komt. (Geen maandverband, doekjes in de toiletten i.v.m. verstoppingen). Kleine kinderen uitsluitend onder begeleiding naar het toilet.

Ontbijt: Het ontbijtbuffet en de zaalruimte is voor jullie geopend van 08:30 tot uiterlijk 09:30 uur. Houdt hier rekening mee.

Roken: Niet roken in de tenten, gebouwen en toiletruimtes. Ruim uw restanten op.

Kampvuur: Kampvuur is in overleg toegestaan in de avond op de daarvoor bestemde vuurplaatsen. Na 23:00 uur wordt er GEEN nieuw kampvuur gemaakt!

Avond rust/stilte:
Na 22:00 uur houden we het rustig op de camping en rondom het kampvuur. Vanaf 00:00 uur geldt een stilte tot 7:30 uur in de ochtend. Indien er na 3 waarschuwingen nog steeds overlast wordt veroorzaakt, dan wordt de politie ingeschakeld en wordt het verblijf zonder restitutie direct beëindigd.

Sociaal gedrag: Stoor uw medekampeerders niet met geluiden afkomstig van tv of geluidsinstallatie. Besef dat in de buitengebieden alles veel meer hoorbaar is dan in de stad. Vooral in de avonduren.

Kinderen en gratis activiteiten: Op het terrein graag zelf toezicht houden op uw kinderen. Het gebruik van het speelfort, countrygolf- en survivalbaan is inbegrepen en geheel voor eigen risico.

Aansprakelijkheid: De Westernboerderij is op geen enkele manier aansprakelijk te stellen voor persoonlijk letsel en vermissing van persoonlijke eigendommen of materiële schade ontstaan tijdens het verblijf op de camping.

Mocht u zelf een speurtocht/dropping/activiteit uitzetten, dan zelf alles opruimen na de activiteit. Indien dit niet gebeurt, brengen wij kosten in rekening.

AED is aanwezig in de Saloon